ANASAYFA / Genel / GENEL BAŞKANIMIZ ASLAN TORSEB ETKİNLİKLERİNDE
GENEL BAŞKANIMIZ ASLAN TORSEB ETKİNLİKLERİNDE
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 13.06.2019 00:00

GENEL BAŞKANIMIZ ASLAN TORSEB ETKİNLİKLERİNDE

13.06.2019 00:00

Orman Genel Müdürlüğü'nce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde, ormanlar ve ormancılık sektörünün geliştirilmesi amacıyla 12-16 Haziran 2019 tarihlerinde düzenlenen 'Türkiye Ormancılık Sektörü Buluşması' (TORSEB) Ankara'da başladı.

Orman Genel Müdürlüğü Söğütözü Yerleşkesinde icra edilen Ormancılık Sektörü Buluşmasına, Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, Bakan Yardımcıları, Milletvekilleri, Öz Orman-İş Genel Başkanı Settar Aslan, Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, Öz Orman-İş Genel Sekreteri Ali Bilgin ve Genel Malî Sekreter Halil Turan, Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı kuruluşların genel müdürleri ve üst düzey bürokratların yanısıra, bazı Sivil Toplum Kuruluşlarının ve ormancılık sektörünün temsilcileri ile OGM çalışanı işçi ve memurlar katıldı.

Açılış programında Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli ve Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey birer konuşma yaptı.

Öz Orman-İş Genel Başkanı Settar Aslan ve diğer yöneticiler, açılış programının ardından, Orman Bölge Müdürlüklerinin açtığı stantları ziyaret ederek, Bölge Müdürleri ve diğer yöneticilerle sohbet etti.

TORSEB etkinlikleri 16 Haziran Pazar günü 19.00'da gerçekleştirilecek Murat Kekilli konseriyle sona erecek.

,

MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni