ANASAYFA / Genel / MİLLÎ AĞAÇLANDIRMA SEFERBERLİĞİNE TAM KADRO KATILDIK
MİLLÎ AĞAÇLANDIRMA SEFERBERLİĞİNE TAM KADRO KATILDIK
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 11.11.2019 12:27

MİLLÎ AĞAÇLANDIRMA SEFERBERLİĞİNE TAM KADRO KATILDIK

11.11.2019 12:27

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından düzenlenen ‘11 Kasım Saat 11:11’de 11 Milyon Fidan’ kampanyası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Geleceğe nefes ol!’ sloganıyla Ankara’dan verdiği komutla, Türkiye’nin 81 ilinde eşzamanlı olarak gerçekleştirildi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘Millî Ağaçlandırma Seferberliği’ olarak tanımladığı 11 Milyon Fidan kampanyasına, Öz Orman-İş Sendikası, Genel Merkez yöneticileri ve çalışanlarının yanısıra tüm şube başkanlıklarıyla birlikte katıldı. Orman Teşkilatında çalışan Öz Orman-İş üyeleri de, rekorlar kitabına girecek 11 Milyon Fidan kampanyasında etkin şekilde görev aldı.

 

Genel Sekreter Ali Bilgin başkanlığındaki Öz Orman-İş Genel Merkez yöneticileri ve bütün çalışanları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pardemirli’nin de iştirak ettiği, Ankara’nın Eryaman semtindeki fidan dikimine katıldılar.

 

Genel Sekreter Ali Bilgin ve Genel Malî Sekreter Halil Turan ile Genel Merkez çalışanları, ağaçlandırma sahasına çok sayıda fidan dikti. Bilgin ve Turan, fidan dikme töreni sırasında Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey ve Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkaya ile de sohbet etti.

 

Tüm zamanların en büyük ağaçlandırma kampanyasıyla Türkiye toplamda 11 milyonu aşkın fidan dikerken, bir ildeki en fazla fidan dikimi rekoru da Çorum tarafından kırılmış oldu. Daha önce 232 bin 647 fidanla Endonezya’ya ait olan ‘1 saat içinde en fazla sayıda fidan dikme rekoru’, 301 bin 111 fidanla Çorum’a geçmiş oldu.

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni