ANASAYFA / Genel / TİS UYGULAMA TALİMATI GÖNDERİLDİ
TİS UYGULAMA TALİMATI GÖNDERİLDİ
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 21.09.2010 00:00

TİS UYGULAMA TALİMATI GÖNDERİLDİ

21.09.2010 00:00

Çevre ve Orman Bakanlığı ile Orman Genel Müdürlüğü, 2. Dönem TİS için uygulama talimatını işletmelere, il müdürlüklerine ve araştırma müdürlüklerine gönderdi.

Çevre ve Orman Bakanlığı ve Orman Genel Müdürlüğü bünyesinde çalışan 23.500 işçimiz adına sendikamız Öz Orman-İş ile işveren sendikası TÜHİS arasında imzalanan 2. Dönem Toplu İş Sözleşmesinin ‘Uygulama Talimatı’ 218 orman işletme müdürlüğü, 81 çevre ve orman il müdürlüğü ve 12 araştırma müdürlüğüne gönderildi. İşletmelerin İMİ müdürlükleri, bu Uygulama Talimatı çerçevesinde işçilerimizin yeni bordrolarını tanzim edecek.

Diğer taraftan, toplu iş sözleşmesinin uygulanması konusundaki ilk seminer Antalya Orman Bölge Müdürlüğü’nde yapıldı. Seminere Genel Sekreterimiz Bayram Ayaz, Orman Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanı Davut Genç, Hukuk Müşavirimiz Muharrem Özkaya Antalya Bölge Temsilcimiz Ramazan Gün, Isparta Bölge Temsilcimiz Süleyman Atasoy, Antalya, Isparta, Konya ve Denizli Bölge Yönetim Kurulu üyelerimiz ile bu bölgelerin İMİ müdürleri katıldı.

Seminerde, Bölge Yönetim Kurulu üyelerimiz ve bölge İMİ müdürlerine, 2. Dönem Toplu İş Sözleşmesinin nasıl uygulanacağına dair bilgiler verildi.

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni