ANASAYFA / Genel / Orman mücadelesinin bir kahramanını daha kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.
Orman mücadelesinin bir kahramanını daha kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 08.12.2020 10:36

Orman mücadelesinin bir kahramanını daha kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.

08.12.2020 10:36

Uşak Orman İşletmesinde Öz Orman İş Sendikası baş temsilcisi olarak görev yapan Murat Başkan, trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

 Öz Orman İş Sendikası Denizli Şube Başkanı Kenan Atalay,Denizli Öz Orman İş Sendikası Mali Sekreteri Orhan Altıntaş, Öz Orman İş Sendikası Uşak Orman İşletme temsilcisi Yılmaz Gedik,hayatını kaybeden üyemizin ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

 Öz Orman İş Sendikası tarafından aileye ferdi kaza sigortası çeki teslim edildi.

 Öz Orman İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan’ın selamının, taziye dileklerinin iletildiği ziyarette konuşan Atalay şunları söyledi; Genel Başkanımız; kardeşlerimizin acılarıyla hemhal olmak, aile olmanın gereğini yerine getirmek için, kendi bölgemizde yıllarca görev yaptığımız kardeşimizin ailesine selamlarımızı iletin, dualarımız ailemize sabır için, dualarımız kardeşimize mahşerde şahit olduğumuz içindir. Biz büyük bir aileyiz. Aile olmanın gereğini yerine getirmek için de her zaman sizlerle birlikte olduğumuzu unutmayın mesajını iletmek istiyorum dedi.

Taziyede konuşan Denizli Şube Başkanı Kenan Atalay; Orman mücadelesinde kaybettiğimiz her bir şehit, bize aynı zamanda vatan savunmasının önemini hatırlatıyor. Geriye anılarını bırakan o yiğitler gittiler ama ormanların burçlarında, ormanları vatan savunması olarak gören nice yiğitler geride kalan emanetlere sahip çıkacaktır dedi.

MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni