ANASAYFA / Genel / BBP GENEL BAŞKANI DESTİCİ ZİYARET EDİLDİ
BBP GENEL BAŞKANI DESTİCİ ZİYARET EDİLDİ
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 03.03.2021 11:43

BBP GENEL BAŞKANI DESTİCİ ZİYARET EDİLDİ

03.03.2021 11:43

Ziyarette konuşan Öz Orman İş Genel Başkanı Settar Aslan; 12 Ay İş, 12 Ay aş talebiyle mücadelemizi yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Tarım ve Ormancılık alanında iş gücü eksikliğinin farkında olan, bu durumu her platformda dile getiren Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Sn. Mustafa Destici’ye teşkilatımız adına teşekkür ediyoruz dedi.

Aslan; Bu mücadelenin her alanda karşılık bulması adına çalışmalarımız sürüyor sürecektir.Verilen mücadelenin sonuçlarını almak her alanda güçlü bir ormancılık için fayda getirecektir. 2021 yılında 12 ay çalıştırılan, yarınlarını tahayyül etme tedirginliği yaşamayan, işine odaklanmada sorunları olmayan, kendi bölgesine yeten bir enerji oluşturacaktır. Bu ortak kazanım hem vatan savunması olarak gördüğümüz ormanlarımızın geleceğini inşa etmede önemli bir adım, hem de üretim aşamalarında büyük kar getirecek bir süreklilik oluşturacaktır dedi.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Bir orman köylüsü olarak sendikamızın verdiği mücadeleyi destekliyor. Ormancılık alanında görev yapan arkadaşların mevsimlik olarak artık anılmaması gerektiğini düşünüyoruz. Sendikamızın dile getirdiği 12 Ay İş- 12 Ay aş sürekliliği arz eden bir durumdur. Bu süreklilik ülkemize büyük fayda sağlayacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere bu durumun karşılık bulması adına her platformda arkadaşlarımızın taleplerini dile getirmeye, istenen sonuç elde edilene kadar da sendikamızın talebine destek vermeye devam edeceğiz dedi.  

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni