ANASAYFA / Genel / Çanakkale Orman Bölge Müdürü Enver Demirci trafik kazası geçirdi
Çanakkale Orman Bölge Müdürü Enver Demirci trafik kazası geçirdi
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 26.03.2021 11:05

Çanakkale Orman Bölge Müdürü Enver Demirci trafik kazası geçirdi

26.03.2021 11:05

Alınan bilgiye göre, Kurtuluş Caddesi'nden Kestel çıkış kurtuluş ışıklarına seyir halinde bulunan Tahsin U. idaresindeki 16 ADT 16 plakalı minibüs, Mandras Caddesi'nden Kestel TOKİ istikametine giden Çanakkale Orman Bölge Müdürü Enver Demirci yönetimindeki 55 LL 025 plakalı otomobille çarpıştı. 

 

Enver Demirci'nin kazada yaralanan eşi Nevin Demirci, kızı Elif Demirci, kayınvalidesi Adife Ekmekçi ile minibüste bulunan Önder Ç, Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Demirci'nin annesi Şadiye Demirci kaldırıldığı Kestel Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavisi süren kayınvalidesi Adife Ekmekçi'nin de yaşamını yitirdiği öğrenildi. 

Kaza ile ilgili yazılı bir basın açıklaması yayınlayan Öz Orman İş Sendikası Genel  Başkanı Settar Aslan;

‘‘Tarım ve Orman Bakanlığı Çanakkale Bölge Müdürümüz  Enver Demirci ve ailesinin, Bursa İnegöl otoyolunda elim bir trafik kazası geçirdiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız.

Kazada annelerinin ve kayın validelerinin rahmet-i rahmana kavuşmuş olması bizi derinden üzmüştür.

Hastane ’de tedavi görmekte olan değerli eşine ve Çanakkale Bölge müdürümüze acil şifalar diler, Öz Orman İş ailesi olarak, kazada hakkın rahmetine kavuşan merhumelere Allah’tan rahmet, Enver Demirci ve sevenlerine başsağlığı dileriz’’ dedi.

MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni