ANASAYFA / Genel / ‘‘MİLLİ İRADENİN YANINDA DARBECİLERİN KARŞISINDAYIZ’’
‘‘MİLLİ İRADENİN YANINDA DARBECİLERİN KARŞISINDAYIZ’’
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 05.04.2021 14:03

‘‘MİLLİ İRADENİN YANINDA DARBECİLERİN KARŞISINDAYIZ’’

05.04.2021 14:03

Darbe sevici zihniyetlerin geçmişte yaşattıkları sıkıntıların devamını yaşatma olarak okunması gereken bildirinin yayınlandığı saat ve içerdiği mesajın masum bir açıklamadan çok çok öte olduğunu dile getiren Öz Orman İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan; Türkiye hain darbe işgalinden sonra bu ülkede darbe sayfasının kapandığını dünyaya göstermiştir. Yapılan açıklamanın zamanlaması milli iradenin karşısında duran bir başkaldırı olarak görülmeli, söz konusu açıklamanın sembolik kavramlar içerisinde dahi gizli özneler taşıdığı bilinmelidir.

Türkiye 27 Mayıs, 12 Eylül, 28 Şubat ve son olarak 15 Temmuz darbe kalıntılarının tekrar canlanmasına, aykırı bir dil kullanarak milli iradeye başkaldırı uygulamasına izin vermeyecektir. Geçmişte örnekleri olan postallıların ve postal destekçilerinin sivil iktidara parmak sallama süreci karşısında en hızlı şekilde cevap vermiş, 15 Temmuz’da yaşanan ihanet tarihin çöplüğünde yerini bulmuştur.

Unutulmamalıdır ki; 15 Temmuz’da demokrasiye sahip çıkan halkımız, darbeci zihniyete gereken dersi vermiştir. Yüce Türk halkı bugün de yarın da aynı şekilde ipleri dışarıda olan, ülkemizin yarınlarını akamete uğratmak isteyen karanlık kafaların emellerine izin vermeyecektir” dedi.

Aslan; Bu ülkenin değerlerini yok sayarak, vatanın milli birliğini, milli iradenin önemini, demokrasinin işleyişini yok sayan bu açıklama darbe imalı değil, darbe zeminini yoklama olarak görülmelidir. Sivil toplum örgütleri olarak darbelerin her çeşidi karşısında birliğimizi, dirliğimizi bozacak eylem, söylemler karşısında bir ve bütün olduğumuzu, milli iradenin her zaman yanında olduğumuzu, darbecilerin her zaman karşısında duracağımızı hatırlatıyoruz.

MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni