ANASAYFA / Genel / ACILAR PAYLAŞTIKCA AZALIR
ACILAR PAYLAŞTIKCA AZALIR
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 29.04.2021 12:11

ACILAR PAYLAŞTIKCA AZALIR

29.04.2021 12:11

 

Öz Orman İş Genel Merkezi kısa bir süre önce evi yanan üyemizi yalnız bırakmadı. Üyemiz M.D’nın evi yakın bir süre önce yanmış, ev eşyaları kullanılamaz hale gelmişti.

Öz Orman İş Genel Merkezi bu duruma kayıtsız kalmadan, Öz Orman İş İzmir Şube Başkanlığını konuyla ilgilenilmesi hususunda yetkilendirdi. Yapılan çalışmalar neticesinde üyemizin ev ihtiyaçları temin edilerek yenilendi, tadilatlarla onarım işlemleri takip edildi. Konu ile ilgili açıklama yapan Öz Orman İş Şube Başkanı Hamiyet Boyacı; Biz büyük bir aileyiz, arkadaşımızın durumuna kayıtsız kalamazdık. Söz konusu durumu Genel Başkanımızla paylaştığımızda, genel başkanımızda çok üzüldüler ve derhal ne gerekiyorsa yapılmasını, hassas bir yaklaşım sergilenmesi hususunda bize talimat verdiler. Bizlerde kardeşimizin mutfak dolaplarını, beyaz eşyalarını, oturma gruplarını tedarik ederek kardeşimizin yanında olmaya çalıştık.

Aile olmanın gereğini yerine getirerek zor zamanlarımızda kenetlenmenin gereğini yerine getirdik. Olması gereken bir ayrıcalık değil, olması gerekeni yaptığımız için, bir nebze olsun kardeşimizin sıkıntısına ortak olmuşsak ne mutlu bize. Bu sebeple kardeşimize tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum ifadelerini kullandı.

MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni