ANASAYFA / Genel / TOC BİR SEN 38 BAŞKANLAR KURULUNA KATILDIK
TOC BİR SEN 38 BAŞKANLAR KURULUNA KATILDIK
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 17.06.2021 11:15

TOC BİR SEN 38 BAŞKANLAR KURULUNA KATILDIK

17.06.2021 11:15

Toç Bir Sen Başkanlar kurulu toplantısında konuşan Öz Orman İş Genel Sekreteri  Ali Bilgin ; Hak İş ve Memur-Sen bize göre bir ağacın iki dalı, bir bedenin iki kolu, bir yüreğin tek başına direnen kalbidir.

 

Hak İş ve Memur-Sen bize göre zamanın ve koşulların şartlarına göre değil, şartları ve zamanı kendi değer yargılarına göre şekillendiren önemli bir etkiye ve yetkiye sahiptir ifadelerini kullandı. 

 

Bilgin; Bugün burada Toc Bir Sen ailesinin değerli temsilcileri ile bir aradayız. Toc Bir Sen, Tarım ve Ormancılık alanında bizimle aynı sofrayı paylaşan, aynı dertle dertlenen güçlü bir sendikamızdır.

 

Bu sebeple birbirimize kardeş olmamız sadece değerler boyutu ile değil, işin anlam ve özelliği bakımından da aynıdır.

 

Kazanım odaklı çalışmalarımıza baktığımızda Öz Orman İş Sendikasının her bir kazanımı aynı zamanda Toç Bir Sen ailesinin de kazanımı olarak okunmaktadır.

 

Ankara’da, Genel merkezler düzeyinde oluşturulmuş olan kardeşlik atmosferinin taşrada da oluşturulması gayesini taşıyoruz.

 

Bizler Toc Bir Sen’e üye olan her bir kardeşimizin aynı zamanda Öz Orman İş sendikamızın bir ferdi olduğunu düşünüyoruz.

 

Bizler hep birlikte bu ülkenin değerlerini temsil ediyor, hep birlikte ülkemizin yarınlarını inşa etmek adına sorumluluk alıyoruz.

 

Değerler yarışında farkımızı farkındalık olarak sahaya yansıtan her bir kardeşim adına sizleri selamlıyor. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum ifadelerini kullandı. 

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni