ANASAYFA / Genel / ŞUBELERİMİZDE GENEL KURUL HEYECANI
ŞUBELERİMİZDE GENEL KURUL HEYECANI
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 22.02.2011 00:00

ŞUBELERİMİZDE GENEL KURUL HEYECANI

22.02.2011 00:00

Öz Orman-İş’in ‘Şube Başkanlığı’na dönüştürülen 10 teşkilatından 9’unun genel kurulları yapıldı. Adana Şube Genel Kurulu da 13 Mart’ta yapılacak.

 

27 Bölge Temsilciliğimizden, üye sayısı 1.000’i aşan Adana, Ankara, Antalya, Amasya, Balıkesir, Elazığ, İzmir, Kahramanmaraş, Mersin ve Muğla, ‘Şube Başkanlığı’ olarak yeniden yapılandırıldı.

 

Bu şubelerden, Adana dışındakilerin Birinci Olağan Genel Kurulları gerçekleştirildi. Bu Genel Kurullardan; Mersin 15 Ocak, Antalya 16 Ocak, Muğla 22 Ocak, İzmir 23 Ocak, Balıkesir 29 Ocak, Ankara 30 Ocak, Kahramanmaraş 5 Şubat, Elazığ 6 Şubat ve Amasya 12 Şubat 2011 tarihlerinde yapıldı. Adana Şube Genel Kurulu ise 13 Mart 2011’de gerçekleştirilecek.

 

Genel Başkan Settar Aslan, Genel Sekreter Bayram Ayaz, Genel Mali Sekreter Ali Bilgin, Genel Teşkilat Sekreteri Zeki Sungur Kızılkaya, Genel Eğitim Sekreteri Mustafa Çınar ve Genel Mevzuat ve Araştırma Sekreteri Mehmet Çelik ile Öz Orman-İş uzmanlarının da katıldığı şube genel kurullarına, görev bölgesindeki Orman Bölge Müdürleri ile İl Çevre ve Orman Müdürleri’nin yanısıra, bu kurumların üst düzey bürokratları da iştirak etti.

 

Delegelerin tam kadro olarak katıldığı şube genel kurulları büyük bir coşkuya sahne oldu. Yapılan seçimlerle şube yönetim, denetim ve disiplin kurulu asil ve yedek üyelerinin yanısıra, üst kurul delegeleri de belirlendi.

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni