ANASAYFA / Genel / EYLEM TAHRİKLERİNE DİKKAT
EYLEM TAHRİKLERİNE DİKKAT
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 24.11.2011 00:00

EYLEM TAHRİKLERİNE DİKKAT

24.11.2011 00:00

Geçici orman emekçilerine kadro talebi gerekçesiyle gündeme getirilen bazı internet mesajlarıyla, orman işçilerinin 1 Aralık 2011 tarihinde Ankara’da toplanarak, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Orman Genel Müdürlüğü önünde eylem yapması istenmektedir.

Her şeyden önce, sendikamız Öz Orman-İş, 4.5 yıl önce 13 bin işçimize kadro sağladığı gibi, şu anda sayıları 6.500 civarına yükselen geçici orman işçilerimize de kadro almak için, makul olan her yolu kullanmakta ve girişimlerini sürdürmektedir.

Durum bu noktadayken, bazı kişilerin internet üzerinden mesajlar yayarak, orman işçilerini, sonu belli olmayan bazı maceralara kışkırtma girişimini iyi niyetli bulmuyoruz. Bu tarz girişimler, örgütlü mücadele disiplinine uymadığı gibi, orman emekçileri camiamız ve Öz Orman-İş tarafından da tasvip edilmemektedir.

Bu tür eylemlerin, bazı marjinal gruplar tarafından kullanılabildiği unutulmamalıdır. Öz Orman-İş macera aramaz, sonuç alabilecek eylemleri planlar ve uygular. Öz Orman-İş ve 25 bin üyesi, hak mücadelesinin en güzel ve etkili örneklerini geçmişte verdiği gibi, bundan sonra da verecektir.

Konuyla ilgili bilgi almak isteyen üyelerimiz, 0312-473 55 00’dan Genel Sekreterimiz Bayram Ayaz’ı arayabilir.

 

Öz Orman-İş Sendikası

Genel Yönetim Kurulu

MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni