ANASAYFA / Genel / İSTANBUL BÖLGE TEMSİLCİLİĞİMİZ KENDİ BİNASINDA
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 26.03.2012 00:00

İSTANBUL BÖLGE TEMSİLCİLİĞİMİZ KENDİ BİNASINDA

26.03.2012 00:00

Öz Orman-İş Sendikası İstanbul Bölge Temsilciliği, kendi mülkü olan yeni hizmet binasına kavuştu.

Bölge Temsilciliği, daha önce kiralık bir binada hizmet yürütürken, yakın zamanda sendikanın kendi mülkü olan yeni binayı alarak tefrişini tamamladı ve taşındı. Yeni bina için, 26 Mart 2012 günü bir açılış töreni düzenlendi. Törene, Genel Başkan Settar Aslan, Genel Sekreter Bayram Ayaz, Genel Eğitim Sekreteri Mustafa Çınar, Genel Araştırma ve Mevzuat Sekreteri Mehmet Çelik, İstanbul Bölge Temsilcisi İlhan Genç ve Bölge Yönetim Kurulu üyeleri, kardeş sendikaların İstanbul şubelerinin yöneticileri, İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı işyerlerindeki Öz Orman-İş temsilcileri, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın İstanbul’daki birimlerinde çalışan bazı tarım emekçileri ve TİGEM işçileri ile çok sayıda misafir katıldı.

Açılış kurdelesini kesen Genel Başkan Settar Aslan, yeni binanın, orman ve tarım emekçilerine daha iyi hizmetler vermeye vesile olması temennisiyle, yeni hizmet binasını hizmete açtı. Settar Aslan, Öz Orman-İş’in halihazırda 28 şube ve bölge temsilciliği bulunduğunu, bunlardan üçünün kendi mülkünde hizmet verdiğini belirterek, “Hedefimiz, bütün teşkilatımızın kendi mülkü olan binalardan hizmet vermesidir.” dedi.

Açılışın ardından, misafirlere yeni binanın terasında küçük bir kokteyl verildi.