ANASAYFA / Genel / ADANA ŞUBEMİZ KENDİ BİNASINDA
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 31.01.2013 00:00

ADANA ŞUBEMİZ KENDİ BİNASINDA

31.01.2013 00:00

Açılış töreninde konuşan Genel Başkan Settar Aslan, Öz Orman-İş’in ‘hizmet odaklı’ bir sendikacılık anlayışına sahip olduğunu belirterek, “Sendikanın varlık sebebi, üyesine hizmet etmektir. Sadece toplu iş sözleşmesi yapmak, hizmet anlamında yeterli değildir. İyi günde üyemizin yanında olduğumuz gibi, kötü gününde de onunla birlikte olmalıyız. Adana Şubemiz, yeni binasında, üyelerimize daha nitelikli hizmet sunacaktır.” diye konuştu.

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sıtkı Polat da, ‘hizmet sendikacılığı’ yapan Öz Orman-İş’i kutlayarak, “Adana Şubenizin yeni binasının hayırlı hizmetlere vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Şube binasının açılış törenine Genel Mali Sekreter Ali Bilgin, Adana ve Mersin Şube Başkanları Şahin Cerit ve Halil Aygün ile şube yönetim kurulu üyeleri, Adana Orman Bölge Müdür Yardımcıları Yaşar Yaman Sağlam ve Zafer Çetin, Orman ve Su İşleri 7. Bölge Müdürü Etem Boz ve Yardımcısı Yüksel Abidinoğlu, Toç-Bir-Sen Adana Şube Başkanı Durmuş Bilal Akkuş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Hak-İş üyesi Oleyis ve Öz-İş’in Adana şube yöneticileri başta olmak üzere kardeş sendikaların Adana’daki yöneticileri, bürokratlar ve çok sayıda işçi katıldı.