ANASAYFA / Genel / ANKARA ve AMASYA ŞUBE KONGRELERİMİZ YAPILDI
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 05.01.2015 00:00

ANKARA ve AMASYA ŞUBE KONGRELERİMİZ YAPILDI

05.01.2015 00:00

Öz Orman-İş'n şube genel kurulları devam ediyor. Önceki haftalarda yapılan Antalya, Muğla, Elazığ ve Kahramanmaraş şube genel kurullarının ardından, Ankara ve Amasya şubelerimizin 2. olağan genel kurulları da 3-4 Ocak 2015 tarihlerinde gerçekleştirildi.

Öz Orman-İş Genel Başkanı Settar Aslan ile Genel Sekreter Bayram Ayaz, Genel Mali Sekreter Ali Bilgin, Genel Teşkilat Sekreteri Zeki Sungur Kızılkaya, Genel Eğitim Sekreteri Mustafa Çınar ve Genel Mevzuat-Araştırma Sekreteri Mehmet Çelik'in de katıldığı genel kurullara, orman bölge müdürlükleri ile orman işletme müdürlüklerinden üst düzey yöneticilerin yanısıra, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve Öz Orman-İş üyeleri iştirak etti.

Genel Başkan Settar Aslan, her iki şube genel kurulunda da birer konuşma yaparak, Öz Orman-İş'in çalışmaları ve geleceğe dönük ufku hakkında bilgi verdi.

Her iki şube kongresinin de Divan Başkanlığını, Genel Sekreter Bayram Ayaz, yardımcılıklarını da Genel Eğitim Sekreteri Mustafa Çınar ve Genel Mevzuat-Araştırma Sekreteri Mehmet Çelik yaptı.

Amasya Şube Başkanlığı görevini 4 yıl boyunca sürdüren Hayrettin Özben, bu dönem aday olmayarak, nöbeti devretti. Genel Başkan Settar Aslan, yaptığı hizmetlerden dolayı Özben'e bir plaket takdim etti.

Ankara'daki seçimde, Şube Başkanlığına Erdoğan Çubuk yeniden seçilirken, Şube Sekreterliğine Sinan Demirci ve Şube Mali Sekreterliğine Levent Alsaç seçildi.

Amasya Şube Genel Kurulunda ise Şube Başkanlığı yarışında ipi Ramazan Şahin göğüslerken, Şube Sekreterliğine Arif Akbaş ve Şube Mali Sekreterliğine Selim Zengin seçildi.