ANASAYFA / Genel / MEDYA ZİYARETLERİMİZ SÜRÜYOR
MEDYA ZİYARETLERİMİZ SÜRÜYOR
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 18.01.2017 00:00

MEDYA ZİYARETLERİMİZ SÜRÜYOR

18.01.2017 00:00

Hak-İş Genel Başkan Yardımcısı ve Öz Orman-İş Genel Başkanı Settar Aslan'ın, emeğin genel sorunları ve özellikle orman-tarım emekçilerinin sorun ve beklentilerine dair bilgilendirme amacıyla, ulusal gazete ve televizyonların Ankara'daki temsilci ve haber müdürlerine yönelik ziyaretleri sürüyor.

Settar Aslan, Öz Orman-İş Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Çetin,  Basın Müşaviri Nihat Kaşıkcı ve Dış İlişkiler Uzmanı Benül Sözer ile birlikte, 21 Aralık 2016'da Sabah Gazetesi Ankara Haber Müdürü Akif Bülbül, A Haber TV Ankara Temsilcisi Fatih Atik ve Yeni Şafak Gazetesi Ankara Haber Müdürü Hüseyin Likoğlu'yu ziyaret etti.

Aslan, 22 Aralık 2016'da Millî Gazete Ankara Temsilcisi Mustafa Yılmaz, Türkiye Gazetesi Ankara Haber Müdürü Oğuzhan Şahin ve İhlas Haber Ajansı Ankara Haber Müdürü Bayazıt Cebeci'yi ziyaret itti.

Aslan, 26 Aralık 2016'da Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet ve Dünya Gazetesi Ankara Haber Müdürü Hüseyin Gökçe'yi ziyaret etti.

Aslan, 27 Aralık 2016'da Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı ve Yeni Akit Gazetesi Ankara Haber Müdürü İsmail Uğur'u ziyaret etti.

Aslan, 2 Ocak 2017'de Star Gazetesi Ankara Haber Müdürdü Lütfi Kaplan'ı ziyaret etti.

Aslan, 3 Ocak 2017'de Kanal A Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Alper Tan ve Yeni Asya Gazetesi Ankara Temsilcisi Mehmet Kara'yı ziyaret etti.

Aslan, 4 Ocak 2017'de Fox TV Ankara Temsilcisi Sedat Bozkurt ve Kon TV Ankara Temsilcisi Sinan Burhan'ı ziyaret etti.

Aslan, 19 Ocak 2017'de Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ı ziyaret etti. Aslan, ziyarette, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında CNN Türk televizyonunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüntülü bağlantı kurarak, Erdoğan'ın halkı meydanlara çağırmasında oynadığı önemli gazetecilik rolünden dolayı Hande Fırat'ı kutladı. Aslan, Öz Orman-İş tarafından 2-4 Mart 2017 tarihlerinde Ankara'da gerçekleştirilecek olan 'Temmuz Darbe Girişimi-Küresel Satranç' konulu Uluslararası Demokrasi Kongresi'nin 'Darbeler ve Basın' konulu oturumunda konuşma yapmak üzere Hande Fırat'ı davet etti. Hande Fırat da, kongreye konuşmacı olarak katılacağını bildirdi.

Aslan, 24 Ocak 2017'de NTV Program Yapımcısı Oğuz Haksever ve Star Gazetesi Yazarı Ardan Zentürk'ü, 25 Ocak 2017'de Sabah Gazetesi Yazarı Şeref Oğuz'u, 26 Ocak 2017 günü de Sabah Gazetesi Yazarı ve Ankara Temsilcisi Okan Müderrisoğlu'nu ziyaret etki. Aslan, Haksever, Zentürk, Oğuz ve Müderrisoğlu'nu, 2-4 Mart 2017 tarihlerinde yapılacak olan  'Temmuz Darbe Girişimi-Küresel Satranç' konulu Uluslararası Demokrasi Kongresi oturumlarında konuşmacı/moderatör olarak görev almak üzere davet etti. Oğuz Haksever, Ardan Zentürk, Şeref Oğuz ve Okan Müderrisoğlu, davete icabet edeceklerini bildirdiler.

Aslan, 30 Ocak 2017'de, HaberTürk Gazetesi Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir'i ziyaret etti. HaberTürk Ekonomi Bölümü Sorumlusu Ahmet Kıvanç'ın da hazır bulunduğu ziyarette, Aslan, orman emekçilerinin kadro sorunu, kıdem tazminatı fonu ve 2-4 Mart 2017 tarihlerinde yapılacak olan '15 Temmuz Darbe Girişimi-Küresel Satranç' konulu Uluslararası Demokrasi Kongresi hakkında Aydemir ve Kıvanç'a bilgi verdi.

Genel Başkan Aslan, ziyaretleri sırasında medya temsilcilerine sendika çalışmaları hakkında bilgi vererek, emeğin sorunları ve çözüm beklentilerine dair fikirlerini aktardı. Aslan, özellikle 5620 Sayılı Kanun mağduru geçici işçilerin kadro sorununun acilen çözülmesi gerektiğini dile getirerek, konunun kamuoyunda gündeme getirilmesi noktasında medya temsilcilerinden destek istedi.

,

MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni