ANASAYFA / Genel / TİS TASLAĞIMIZI HAZIRLADIK
TİS TASLAĞIMIZI HAZIRLADIK
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 16.01.2017 00:00

TİS TASLAĞIMIZI HAZIRLADIK

16.01.2017 00:00

Ankara'da 11-13 Ocak 2017 tarihlerinde gerçekleştirilen Öz Orman-İş Sendikası Başkanlar Kurulu toplantısında, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Orman Genel Müdürlüğü'nde çalışan yaklaşık 25 bin üyemizin 6. Dönem Toplu İş Sözleşmesi için işveren sendikası TÜHİS'e sunulacak teklif müzakere edilerek, son şekli verildi.

Öz Orman-İş Şube Başkanları ve Bölge Temsilcileri, geride bıraktığımız süreçte, gerek üyelerimizle yüz yüze görüşerek, gerekse işyeri temsilcilerimizle yaptıkları Temsilciler Meclisi Toplantılarında, yürürlükteki toplu iş sözleşmesinin uygulamada ortaya çıkan aksaklıklarını ve üyelerimizin yeni dönem toplu sözleşme için talep ve beklentilerini tespit etmişti.

Başkanlar Kurulu Toplantısında Genel Merkez yöneticilerimiz ile Şube Başkanları, Bölge Temsilcileri ve Genel Merkez Uzmanlarımız, TİS taslağının her maddesini cümle cümle ele alarak, işverene sunulacak 'teklif' haline getirdi.

Bu arada, TİS taslak hazırlığına başlamadan önce, Başkanlar Kurulu Toplantısına katılan yönetici, uzman ve Genel Merkez personeline, TRT'nin kıdemli spikerleri Erdoğan Arıkan ve Tijen Karaş tarafından 'kişisel gelişim', 'güzel konuşma' ve 'etkili iletişim' konularında bir seminer verildi.

,

MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni