ANASAYFA / Genel / KUDÜS İÇİN KENETLENDİK
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 17.12.2017 00:00

KUDÜS İÇİN KENETLENDİK

17.12.2017 00:00

Ankara'daki Anadolu Meydanı'nda 17 Aralık 2017 tarihinde gerçekleşen 'Kudüs'e Özgürlük, İnsanlığa Barış' mitingi Hak-İş ve Memur-Sen ile bu konfederasyonlara bağlı işçi ve memur sendikalarının yanısıra, Anadolu Gençlik Derneği, İHH İnsanî Yardım Vakfı, Önder Derneği ve Cihannüma Derneği başta olmak üzere, çok sayıda sivil toplum örgütüne mensup binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.

Bazı milletvekillerinin de hazır bulunduğu mitinge, değişik illerden gelen çok sayıda Öz Orman-İş üyesinin yanısıra, Genel Başkan Settar Aslan, Genel Sekreter Bayram Ayaz, Genel Mali Sekreter Ali Bilgin, Genel Teşkilat Sekreteri Zeki Sungur Kızılkaya ve Genel Eğitim Sekreteri Mehmet Çelik ile bazı şube ve bölge yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Anadolu Meydanı'nı ellerinde Filistin ve Türk Bayraklarıyla dolduran binlerce Kudüs gönüllüsü, ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak kabul eden kararını protesto eden sloganlar attı.

Mitinge video konferansla katılan Hamas Lideri İsmail Haniyye, alanı dolduranlara seslendi.