ANASAYFA / Genel / MUĞLA-AYDIN EMEKÇİMİZDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ
MUĞLA-AYDIN EMEKÇİMİZDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 18.12.2017 00:00

MUĞLA-AYDIN EMEKÇİMİZDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

18.12.2017 00:00

Muğla Şube Başkanı Bilal Güçlü başkanlığında Muğla ve Aydın'dan otobüsle Ankara'daki Öz Orman-İş Genel Merkezine gelen üye işçiler, Genel Başkan Settar Aslan, Genel Sekreter Bayram Ayaz ve Genel Eğitim Sekreteri Mehmet Çelik ile bir araya geldi. Ziyaretçiler adına konuşan Muğla Şube Başkanı Bilal Güçlü, Öz Orman-İş'in, geçici işçilere kadro verilmesi yolunda son 10 yıldır büyük bir mücadele yürüttüğünü ve bu mücadele sonucunda geçici işçilerin çalışma süresinin 5 ay 29 günden 9 ay 29 güne yükseltildiğini hatırlatarak, bundan dolayı Genel Başkan Aslan ve Genel Merkez yönetimine, üye işçiler adına teşekkür etti.

Genel Başkan Settar Aslan, 2007'de kamudaki 218 bin geçici işçinin kadro almasında Öz Orman-İş'in imzası bulunduğunu hatırlatarak, bugün de taşerona kadro ve geçici işçilere süre uzatımında Öz Orman-İş'in büyük emeği olduğunu söyledi. Aslan, "Bu başarı, Öz Orman-İş ve üyelerinin birlik ve bütünlüğünün sonucudur." dedi.

Yangın işçilerinin, 7/24 mesaiyle çalıştığını hatırlatan Aslan, bu işçilerin çift vardiya çalıştırılması gerektiğini, bunun için de mevcut işçi sayısı kadar yeni işçiye ihtiyaç olduğunu belirterek, "Bunun için çabalarımız devam ediyor. Bizim için, emekçilerimizin ve ailelerinin mutluluğu her şeyden önce gelir. Allah, emeğinizin karşılığı olan kazancınızı, ailenizle birlikte ağız tadıyla yemeyi nasip etsin." dedi.

Muğla Şube Başkanı Bilal Güçlü, Muğla ve Aydın'daki işçiler adına, Genel Başkan Settar Aslan'a bir teşekkür plaketi takdim etti.

,

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni