ANASAYFA / Genel / İZMİRLİ EMEKÇİLERİMİZ DE TEŞEKKÜR İÇİN GELDİ
İZMİRLİ EMEKÇİLERİMİZ DE TEŞEKKÜR İÇİN GELDİ
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 26.12.2017 00:00

İZMİRLİ EMEKÇİLERİMİZ DE TEŞEKKÜR İÇİN GELDİ

26.12.2017 00:00

Son yayınlanan Kanun Hükmünde Kararname ile yılda 5 ay 29 gün olan çalışma süreleri 9 ay 29 güne çıkan geçici işçilerimizin Öz Orman-İş Genel Merkezi'ne olan teşekkür ziyaretleri devam ediyor.

İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı işletmelerde çalışan geçici işçilerimizi temsilen kalabalık bir grup üyemiz, 26 Aralık 2017 tarihinde Öz Orman-İş Genel Merkezi'ni ziyaret ederek, kadro ve çalışma süresinin uzatılması yolunda 10 senedir büyük bir mücadele yürüten Genel Başkan Settar Aslan ve Genel Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ettiler.

İzmirli emekçilerimizin ziyaretine, AK Parti Antalya Milletvekili ve İzmir eski Orman Bölge Müdürü İbrahim Aydın da iştirak etti. Öz Orman-İş Genel Başkanı Settar Aslan, geçici işçilere kadro verilmesi ve çalışma sürelerinin uzatılması yolunda verdikleri mücadeleye katkı ve desteklerinden dolayı Antalya Milletvekili İbrahim Aydın'a teşekkür etti.

Öz Orman-İş Genel Mali Sekreteri Ali Bilgin ve Genel Teşkilat Sekreteri Zeki Sungur Kızılkaya'nın da hazır bulunduğu ziyaret sırasında, Öz Orman-İş İzmir Şube Başkanı Hamiyet Boyacı, geçici işçilerin büyük memnuniyetle karşıladığı çalışma süresinin 4 ay uzatılmasını sağlayan mücadelelerinden dolayı bu mücadelenin gizli kahramanı, Hak-İş Onursal Başkanı, TBMM İdare Amiri ve Çorum Milletvekili Salim Uslu ile Öz Orman-İş Genel Başkanı Settar Aslan ve Antalya Milletvekili İbrahim Aydın'a birer plaket sundu. Salim Uslu'nun plaketi, kendisine ulaştırılmak üzere, Genel Başkan Settar Aslan'a takdim edildi.

,

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni