ANASAYFA / Genel / EMEKÇİLERİMİZE TEŞEKKÜRLER

EMEKÇİLERİMİZE TEŞEKKÜRLER

10.10.2018 00:00

Sevgili TİGEM emekçileri!..

Hepimiz için yoğun geçen bir süreci geride bıraktık. Sizleri 30 yıl yalanlarla oyalayıp, kamunun en mağdur işçileri durumuna düşürenler, bir kez daha aldatmayı denedi. Fakat sizler buna meydan vermediniz.

TİGEM'lerdeki örgütlenme mücadelemiz, siz değerli işçilerimizin teveccühüyle başarıya ulaştı. Böylece Öz Orman-İş, TİGEM'lerde yetki çoğunluğunu sağladı. Bundan dolayı, Öz Orman-İş'in güçlü çatısı altında bütünleşen emekçilerimizi kutluyorum.

Öz Orman-İş, TİGEM 4. Dönem Toplu İş Sözleşmesi için yasal süreçler içinde yetki işlemlerini tamamlayıp, ardından sözleşme müzakerelerini başlatacaktır. Geride kalan 3 sözleşmeyle TİGEM emekçilerimize çok önemli kazanımlar sağlayan Öz Orman-İş, yine emekçilerimizin hak ve menfaatleri için ne gerekiyorsa onu yapacaktır.

Artık üyelik mücadelesi süreci geride kalmış, Öz Orman-İş ipi göğüslemiştir. Bu süreçte kırgınlıklar olduysa, şimdi bunları giderip yola devam etme zamanıdır. Emek veren tüm teşkilat yöneticilerimize ve üyelerimize bir kez daha teşekkür ediyor, hepinizi muhabbetle selamlıyorum.

Settar ASLAN

Öz Orman-İş Sendikası