ANASAYFA / Genel / ANTALYA ŞUBE KONGREMİZİ YAPTIK
ANTALYA ŞUBE KONGREMİZİ YAPTIK
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 19.01.2019 00:00

ANTALYA ŞUBE KONGREMİZİ YAPTIK

19.01.2019 00:00

Öz Orman-İş Antalya Şube 3. Olağan Genel Kurulu 19 Ocak 2019 günü Antalya Öğretmenevi&rsquonde yapıldı. Divan Başkanlığını Öz Orman-İş Genel Sekreteri Bayram Ayaz&rsquoın, yardımcılıklarını ise İstanbul Bölge Temsilcisi Muhammet Küçük, Mersin Şube Başkanı Halim Taşkın ve Isparta Bölge Temsilcisi Süleyman Atasoy&rsquoun yaptığı genel kurulda, Öz Orman-İş Genel Başkanı Settar Aslan bir konuşma yaptı.

Orman Teşkilatı ve Tarım İl Müdürlüğü&rsquonden bürokratlar ile Hak-İş&rsquoe bağlı sendikaların Antalya temsilcilerinin de iştirak ettiği Antalya Şube 3. Olağan Genel Kurulunda Orman Bölge Müdürü Vedat Dikici, Antalya Orman Mühendisleri Odası Başkanı Hüseyin Özdoğan ve Öz Orman-İş Antalya Şube Başkanı Ramazan Gün de birer konuşma yaptı.

Genel Kurulda daha sonra tek listeyle gidilen seçimde, Şube Başkanı Ramazan Gün, Şube Sekreteri Ahmet Ali Şişaneci ve Şube Malî Sekreteri Süleyman Koca, bu görevlere yeniden seçildi

Genel Kurulda, Şube Yönetim Kurulu yedek üyelerinin yanısıra Denetim ve Disiplin Kurulu asil ve yedek üyeleri ile Üst Kurul delegeleri de seçildi.

,

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni