ANASAYFA / Genel / MUĞLA ŞUBE KONGREMİZİ YAPTIK
MUĞLA ŞUBE KONGREMİZİ YAPTIK
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 20.01.2019 00:00

MUĞLA ŞUBE KONGREMİZİ YAPTIK

20.01.2019 00:00

Öz Orman-İş Muğla Şube 3. Olağan Genel Kurulu 20 Ocak 2019 günü Tuna Otel'de yapıldı. Divan Başkanlığını Öz Orman-İş Genel Eğitim Sekreteri Mehmet Çelik'in, yardımcılıklarını ise Denizli Bölge Temsilcisi Halil Turan ve Öz Orman-İş Hukuk Müşaviri Gizem Bal'ın yaptığı genel kurulda, Öz Orman-İş Genel Başkanı Settar Aslan bir konuşma yaptı.

OGM Yangınla Mücadele Başkanı Mithat Ateş ile Orman Bölge Müdür Yardımcısı Enver Demirci ve Toç-Bir-Sen Muğla İl Başkanı Önder Uçak'ın yanısıra Orman Teşkilatı ve Tarım İl Müdürlüğü'nden bürokratlar ile Hak-İş'e bağlı sendikaların Muğla temsilcilerinin de iştirak ettiği Muğla Şube 3. Olağan Genel Kurulunda AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan ve Öz Orman-İş Muğla Şube Başkanı Bilal Güçlü de birer konuşma yaptı.

Genel Kurulda daha sonra tek listeyle gidilen seçimde, Şube Başkanı Bilal Güçlü ve Şube Sekreteri Mustafa Karademir bu görevlere yeniden seçilirken, Şube Malî Sekreterliğine de Hilmi Uslu seçildi.

Genel Kurulda, Şube Yönetim Kurulu yedek üyelerinin yanısıra Denetim ve Disiplin Kurulu asil ve yedek üyeleri ile Üst Kurul delegeleri de seçildi.

,

MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni