ANASAYFA / Genel / KAHRAMANMARAŞ ŞUBE KONGREMİZİ YAPTIK
KAHRAMANMARAŞ ŞUBE KONGREMİZİ YAPTIK
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 25.01.2019 00:00

KAHRAMANMARAŞ ŞUBE KONGREMİZİ YAPTIK

25.01.2019 00:00

Öz Orman-İş Kahramanmaraş Şube 3. Olağan Genel Kurulu 25 Ocak 2019 günü Saffron Otel'de yapıldı.

Divan Başkanlığını Öz Orman-İş Genel Malî Ali Bilgin'in, yardımcılıklarını ise Adana şube Başkanı Şahin Cerit, Mersin Şube Başkanı Halim Taşkın, Antalya Şube Başkanı Ramazan Gün ve Isparta Bölge Temsilcisi Süleyman Atasoy'un yaptığı genel kurulda, Öz Orman-İş Genel Başkanı Settar Aslan bir konuşma yaptı.

Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürü Alpaslan Altındaş ile Orman Teşkilatı ve Tarım İl Müdürlüğü'nden bürokratlar ile Hak-İş'e bağlı sendikaların Kahramanmaraş temsilcilerinin de iştirak ettiği Kahramanmaraş Şube 3. Olağan Genel Kurulunda, Orman Bölge Müdürü Alpaslan Altındaş ve Öz Orman-İş Kahramanmaraş Şube Başkanı Latif Çoban ile Toç-Bir-Sen Şube Başkanı Duran Kömür ve Öz Büro-İş Şube Başkanı Murat Arifoğlu da birer konuşma yaptı.

Genel Kurulda daha sonra tek listeyle gidilen seçimde, Latif Çoban Şube Başkanlığına, Yücel Avcıoğlu Şube Sekreterliğine yeniden seçilirken, Şube Mali Sekreterliğine Mimar Sinan Yağbasan seçildi.

Genel Kurulda, Şube Yönetim Kurulu yedek üyelerinin yanısıra Denetim ve Disiplin Kurulu asil ve yedek üyeleri ile Üst Kurul delegeleri de seçildi.

,

,

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni