ANASAYFA / Genel / ANKARA ŞUBE KONGREMİZİ DE YAPTIK
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 30.01.2019 00:00

ANKARA ŞUBE KONGREMİZİ DE YAPTIK

30.01.2019 00:00

Öz Orman-İş Ankara Şube 3. Olağan Genel Kurulu 30 Ocak 2019 günü Başkent Öğretmenevi'nde yapıldı. Böylece, Öz Orman-İş'in şube kongreleri tamamlanmış oldu.

Divan Başkanlığını Öz Orman-İş Genel Malî Ali Bilgin'in, yardımcılıklarını ise Amasya Şube Başkanı Ramazan Şahin, Trabzon Bölge Temsilcisi Fikri Bulut ve Hukuk Müşaviri Gizem Bal'ın yaptığı genel kurulda, Öz Orman-İş Genel Başkanı Settar Aslan bir konuşma yaptı.

Genel Kurulda, Tarım ve Orman Bakanlığı 9. Bölge Müdürü Erden Karaağaç, OGM Personel Dairesi Başkanı Hüdaverdi Şen, Meteoroloji Genel Müdürlüğü Personel Dairesi Başkanı Halim Bediz, Ankara Orman Bölge Müdür Yardımcısı Hüseyin Acar, Toç-Bir-Sen Genel Başkan Vekili Musa Şen ve Orman Mühendisleri Odası Başkan Yardımcısı Ahmet Kara da birer selamlama konuşması yaptı. Genel Kurula Tarım ve Orman Bakanlığı 9. Bölge Müdür Yardımcısı Turgut Çangır, Ankara Orman İşletme Müdürü Mehmet Üstünyer ile Orman Teşkilatından bazı Şube Müdürleri ve Şefleri de katıldı.

Genel Kurulda daha sonra iki ayrı listeyle ve Şube Malî Sekreterliği için münferit bir adaylıkla gidilen seçimde, Erdoğan Çubuk Şube Başkanlığı görevine yeniden önceki dönemde Şube Malî Sekreteri olan Levet Alsaç da Şube Sekreterliğine seçildi. Şube Malî Sekreterliğine, her iki listenin dışında münferiden aday olan Mehmet Kirazlı seçildi. Genel Kurulda Şube Denetim Kurulu asil üyeliklerine Serdar Baş, Ömer Pehlivan ve Oktay Bilgin Disiplin Kurulu asil üyeliklerine ise Volkan Mahmut Günseli, Enver Sedat Sunat ve Mehmet Eser seçildi.

Genel Kurulda, Şube Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulu yedek üyeleri ile Üst Kurul delegeleri de belirlendi.