ANASAYFA / Genel / ORMAN TEŞKİLATI ve TİGEM TİS MÜZAKERELERİMİZ BAŞLADI
ORMAN TEŞKİLATI ve TİGEM TİS MÜZAKERELERİMİZ BAŞLADI
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 07.03.2019 00:00

ORMAN TEŞKİLATI ve TİGEM TİS MÜZAKERELERİMİZ BAŞLADI

07.03.2019 00:00

Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı bazı birimler ile Orman Genel Müdürlüğü bünyesinde çalışan işçilerimizin 7. Dönem Toplu İş Sözleşmesi ve TİGEM işletmelerinde çalışan işçilerimizin 4. Dönem Toplu İş Sözleşmesi müzakerelerine başladık.

1 Mart 2019 ile 28 Şubat 2021dönemini kapsayan Toplu İş Sözleşmesi müzakerelerinin ilk oturumlarını, 6 Mart 2019 günü TÜHİS'te gerçekleştirdik. Genel Başkanımız Settar Aslan başkanlığında Yönetim Kurulu üyelerimiz ile uzmanlarımızın iştirak ettiği müzakerelere, işveren sendikası TÜHİS adına Genel Sekreter Adnan Çiçek başkanlığındaki uzmanlar katılırken işverenleri temsilen Tarım ve Orman Bakanlığı Personel Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Sönmez, Orman Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkaya ve TİGEM Genel Müdürü Ayşe Ayşın Işıkgece katıldı.

Genel Başkanımız Settar Aslan, müzakerelerin başlangıcında, TÜHİS Genel Sekreteri ve işveren temsilcilerine birer buket çiçek takdim ederek, yürütülecek toplu pazarlık görüşmelerinin karşılıklı anlayış çerçevesinde geçmesini diledi. TİGEM Genel Müdürü Işıkgece de Settar Aslan'a bir buket çiçek sundu.

Genel Başkanımız Settar Aslan, hem Orman Teşkilatı, hem de TİGEM Toplu İş Sözleşmesi müzakerelerinin barış ve huzur içinde yürütülmesi için çaba göstereceklerini belirterek, "İnşallah, daha önceki sözleşmelerimizde olduğu gibi, müzakeresini yürüteceğimiz sözleşmelerimizde de hem işçilerimiz, hem işletmelerimiz ve hem de ülkemiz için hayırlı neticelere ulaşacağımıza inanıyorum." dedi.

,

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni