• DOĞA KORUMA VE MİLLİ PARKLARA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
    Öz Orman İş Sendikası Genel Merkez Yönetimi Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğüne atanan Genel Müdür Yardımcıları Mustafa Tuğrul Şahin, Genel Müdür Yard. Akif Günkut, Genel Müdür Yard. Seyit Ali Kurtulmuş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
  • ASLAN: 'AĞAÇ AŞ ÇALIŞANI YETKİ UYUŞMAZLIĞI YÜZÜNDEN MAĞDUR EDİLMEMELİ'
    Bilindiği üzere Ağaç AŞ’ de yetki uyuşmazlığı devam ettiğinden dolayı toplu iş sözleşmesi yapılamamaktadır. Konu ile ilgili görüşmelerini sürdüren Genel Başkan Settar Aslan; Yetki uyuşmazlığından dolayı işçilerimiz mağdur durumdadır. Yetki uyuşmazlığı işçimize mağduriyet olarak dönmemeli dedi.
  • Aslan; 'KADROYU ALANA KADAR DURMAK YOK'
    Öz Orman İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan İstanbul Orman Bölge Müdürü Yusuf Şahin ile Milli Parklar 1. Bölge Müdürü Fahrettin Ulu'yu makamında ziyaret etti.
  • ASLAN KADRO MÜJDESİ BEKLİYORUZ
    Öz Orman İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan, Genel Mali Sekreter Halil Turan, Genel Eğitim Sekreteri Ramazan Gül ile birlikte Antalya’da bulunan Öz Orman İş Sendikası üyeleri ile bir araya geldi.
  • ISPARTA'DA HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
    Isparta 47. Temsilciler toplantısına katılan Öz Orman İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan beraberindeki heyet ile birlikte Isparta orman bölge müdürü Rıfat Ataş ve DKMP 6. Bölge müdürü Mahmut Temel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
  • ASLAN; ORMANLARIMIZI SİYASETE MALZEME YAPMAYIN
    Öz Orman İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan, Genel Eğitim Sekreteri Ramazan Gün, Isparta Şube Başkanı Süleyman Atasoy tarafından düzenlenen Isparta 47. Temsilciler toplantısına katıldı.
  • TÜRKİYEDEKİ BÜTÜN ORMANLARA GİRİŞ ÇIKIŞLAR YASAKLANMALIDIR
    Bugün yaşanan yangının benzer örneklerini yaşamamak adına farklı illerimizde, farklı ormanlık alanlarımızda ormanlık alanlar için giriş çıkışların yasaklanması gerektiğinin altını çiziyoruz.
  • ÜYEMİZE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDUK
    Öz Orman İş Sendikası Genel Eğitim Sekreteri Ramazan Gün Antalya’da orman teşkilatı ile bir araya gelmeye devam ediyor. Yapılan teşkilat ziyaretleri kapsamında yakın bir süre önce trafik kazası sonucu yaralanan Akseki Orman İşletme Müdürlüğü çalışanlarından Hasan Uzun’u Antalya Araştırma hastahanesinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

ÜYELERİMİZDEN HABERLER