ANASAYFA / Albümler

2013

Genel Eğitim Sekreteri Mustafa Çınar, merhum İstanbul Bölge Temsilcimiz İlhan Genç ile birlikte, Kırklareli Orman İşletme Müdürü Nüfer Yavuz'u ziyaret etti. Genel Eğitim Sekreteri Mustafa Çınar, İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü, Kanlıca İşletme Müdürlüğü, Toygar Yangın Kulesi'nde görev yapan üyelerimizi ziyaret etti. Genel Eğitim Sekreteri Mustafa Çınar, merhum İstanbul Bölge Temsilcimiz İlhan Genç ile birlikte, Vize Orman İşletme Müdürü Erol Koç'u ziyaret etti. Genel Eğitim Sekreteri Mustafa Çınar, merhum İstanbul Bölge Temsilcimiz İlhan Genç ile birlikte, İstanbul-Kanlıca Orman İşletme Müdürlüğü, Sultanbeyli Yangın Ekibinde görev yapan işçilerimizi ziyaret etti. Genel Eğitim Sekreteri Mustafa Çınar, merhum İstanbul Bölge Temsilcimiz İlhan Genç ile birlikte, göreve yeni atanan Şile Orman İşletme Müdürü Murat Çakır'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Genel Eğitim Sekreteri Mustafa Çınar, merhum İstanbul Bölge Temsilcimiz İlhan Genç ile birlikte, Edirne Orman İşletme Müdürü Önder Terzi'yi ziyaret etti. Genel Eğitim Sekreteri Mustafa Çınar, merhum İstanbul Bölge Temsilcimiz İlhan Genç ile birlikte, Kırklareli-Vize Orman İşletme Müdürlüğü'nde görev yapan yangın işçilerimizi ziyaret etti. Genel Eğitim Sekreteri Mustafa Çınar, merhum İstanbul Bölge Temsilcimiz İlhan Genç'le birlikte, Tekirdağ Orman İşletme Müdürü Mehmet Uzun'u ziyaret etti. Genel Mevzuat-Araştırma Sekreteri Mehmet Çelik, Köyceğiz-Ölemez Yangın Gözetleme Kulesinde görev yapan Mustafa Özcan ve eşi Dudu Özcan ile Resul Şahin’i ziyaret etti. Genel Mevzuat-Araştırma Sekreteri Mehmet Çelik, Muğla Üniversitesi Köyceğiz Ormancılık Meslek Yüksekokulu öğrencileriyle birlikte. Eğitim Semineri_Muğla_4 Eğitim Semineri_Muğla_3 Eğitim Semineri_Muğla_2 Eğitim Semineri_Muğla_1 Eğitim Semineri_Konya-Denizli-Isparta_4 Eğitim Semineri_Konya-Denizli-Isparta_3 Eğitim Semineri_Konya-Denizli-Isparta_2 Eğitim Semineri_Konya-Denizli-Isparta_1 Eğitim Semineri_İzmir_4 Eğitim Semineri_İzmir_3 Eğitim Semineri_İzmir_2 Eğitim Semineri_İzmir_1 Eğitim Semineri_İstanbul-Sakarya_5 Eğitim Semineri_İstanbul-Sakarya_4 Eğitim Semineri_İstanbul-Sakarya_3 Eğitim Semineri_İstanbul-Sakarya_2 Eğitim Semineri_İstanbul-Sakarya_1

Bu album 13.12.2018 tarihinde eklendi ve 1,387 kez bakıldı.