ANASAYFA / Albümler

2015

Genel Teşkilat Sekreteri Zeki Sungur Kızılkaya, Ceyhanpınar'da arazide ekim yapan üyelerimizi ziyaret ederken, sınırda nöbet tutan askerlerimizle de bir süre sohbet etti. Genel Teşkilat Sekreteri Zeki Sungur Kızılkaya ve Genel Eğitim Sekreteri Mehmet Çelik. Ceylanpınar TİGEM Traktör Revizyon Atölyesinde çalışan üyelerimizi ziyaret etti. Genel Teşkilat Sekreteri Zeki Sungur Kızılkaya ve Genel Eğitim Sekreteri Mehmet Çelik. Ceylanpınar TİGEM bünyesinde çalışan ve sınırın sıfır noktasında ekim yapan üyelerimizi ziyaret etti. Genel Teşkilat Sekreteri Zeki Sungur Kızılkaya ve Genel Eğitim Sekreteri Mehmet Çelik. Ceylanpınar TİGEM Merkez Büro işyerinde çalışan üyelerimizi ziyaret etti. Genel Teşkilat Sekreteri Zeki Sungur Kızılkaya ve Genel Eğitim Sekreteri Mehmet Çelik. Ceylanpınar TİGEM Gümüşsu işyerinde çalışan üyelerimizi ziyaret etti. Genel Teşkilat Sekreteri Zeki Sungur Kızılkaya ve Genel Eğitim Sekreteri Mehmet Çelik. Ceylanpınar TİGEM Beyazkule işyerinde çalışan üyelerimizi ziyaret etti. Genel Teşkilat Sekreteri Zeki Sungur Kızılkaya ve Genel Eğitim Sekreteri Mehmet Çelik. Ceylanpınar TİGEM Torna Atölyesinde çalışan üyelerimizi ziyaret etti. Genel Teşkilat Sekreteri Zeki Sungur Kızılkaya ve Genel Eğitim Sekreteri Mehmet Çelik. Ceylanpınar TİGEM Ağır İş Makinaları Atölyesinde çalışan üyelerimizi ziyaret etti. Genel Teşkilat Sekreteri Zeki Sungur Kızılkaya ve Genel Eğitim Sekreteri Mehmet Çelik, TİGEM Ceylanpınar Şube Yöneticileri ve temsilcilerle bir araya gelerek, böbrek nakli ameliyatı geçiren, 'Yorgun Demokrat' lakaplı üyemiz Vedat Dumruk'a geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Bu album 13.12.2018 tarihinde eklendi ve 1,607 kez bakıldı.