ANASAYFA / Genel / SÖZLEŞME MÜZAKEREMİZ BAŞLADI
SÖZLEŞME MÜZAKEREMİZ BAŞLADI
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 23.08.2010 00:00

SÖZLEŞME MÜZAKEREMİZ BAŞLADI

23.08.2010 00:00

Sendikamız Öz Orman-İş ile işveren sendikası TÜHİS, Çevre ve Orman Bakanlığı ve Orman Genel Müdürlüğü’ne bağlı işyerlerinde çalışan orman emekçilerimizin toplu iş sözleşmesi için pazarlık masasına oturdu.

 

1 Ocak 2008 - 31 Aralık 2010 tarihlerini kapsayacak olan 2. Dönem Toplu İş Sözleşmesi müzakerelerinin 23 Ağustos 2010 Pazartesi günü yapılan ilk oturumuna, Hak-İş Genel Başkanı Salim Uslu ve Orman Genel Müdürü Osman Kahveci de katıldı.

 

Hak-İş Genel Başkanı Salim Uslu, müzakerelerin açılışında, orman emekçilerinin toplu iş sözleşmesinin, yürütülen haksız ve yersiz davalar yüzünden geciktirildiğini ve işçilerin mağdur edildiğini belirterek, toplu pazarlığın bir an önce tamamlanarak işçilerin yüzünün güldürülmesini istedi.

 

Orman Genel Müdürü Osman Kahveci de, orman işçilerinin büyük bir özveriyle çalıştığını anlatarak, toplu sözleşme masasında, var olan pastayı adil şekilde bölüşmeyi amaçladıklarını söyledi.

 

Öz Orman-İş Genel Başkanı Settar Aslan da, pazarlık masasına iyi niyetle oturduklarını ve çok kısa bir zamanda sonuç almayı umduklarını belirterek, TİS müzakerelerinin tüm çevre ve orman emekçilerine hayırlı olmasını diledi.

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni