ANASAYFA / Genel / BÜYÜK MİLLETİN BÜYÜK ZAFERİ KUTLU OLSUN
BÜYÜK MİLLETİN BÜYÜK ZAFERİ KUTLU OLSUN
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 18.03.2020 09:29

BÜYÜK MİLLETİN BÜYÜK ZAFERİ KUTLU OLSUN

18.03.2020 09:29

Çanakkale Savaşlarında, dönemin süper devletlerine karşı en zor şartlarda mücadele veren Türk Milleti, birçoğu eğitimli gençler olmak üzere, binlerce evladını şehit verme pahasına, güçlü düşmanlarına ‘Çanakkale geçilmez!’ dedirtmeyi başarmıştı.

 

Bu büyük millet, bugün de başta Suriye ve Libya olmak üzere, emperyalist zulmün bulunduğu her yerde, mazlumları korumak ve hakkı savunmak adına mücadele etmektedir. İman ediyoruz ki; Yüce Rabbimiz, hakkın ve adaletin bayraktarlığını yapan Türk Milletini, zulme karşı verdiği her mücadelede galip kılacaktır. Yalnızca cephe savaşlarından değil, Koronavirüs gibi insan neslini tehdit eden salgınlara karşı verilen mücadeleden de galip çıkacağımıza inancımız tamdır.

 

105. yıldönümünde Çanakkale Zaferimizi ve cephenin muzaffer komutanı Gazi Mustafa Kemal’i gururla anıyor, başta Çanakkale olmak üzere, ülke savunmasında, terörle mücadelede ve 15 Temmuz gibi vatana kasteden ihanet girişimlerine karşı silahsız elleriyle mücadele ederken şehit düşen kahramanlarımıza Yüce Allah’tan rahmet diliyoruz.

 

Ne mutlu böylesine kahraman bir milletin mensubu olanlara!

 

Öz Orman-İş Sendikası

Genel Yönetim Kurulu

MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni