ANASAYFA / Genel / ASLAN; ORMAN ÇALIŞANLARIMIZIN MÜCADELESİ GÖRMEZDEN GELİNEMEZ
ASLAN; ORMAN ÇALIŞANLARIMIZIN MÜCADELESİ GÖRMEZDEN GELİNEMEZ
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 26.09.2020 18:20

ASLAN; ORMAN ÇALIŞANLARIMIZIN MÜCADELESİ GÖRMEZDEN GELİNEMEZ

26.09.2020 18:20

Öz Orman İş Genel Başkanı Settar Aslan Balçalı Orman İşletme Şefliğini ziyaret etti.

Adana Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz, Adana Orman İşletme müdürü Mesut Serter ziyaret edildi.

Öz Orman İş Adana Şube Başkanı Şahin Cerit’in de hazır bulunduğu ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Öz Orman İş Genel Başkanı Aslan; ‘Orman yangınlarında değere binen, orman yangınlarının bitmesi ile değerini yitiren bir anlayış değil, var edenin verdiği değer gibi yeşilin baş mimarlarına, ateş savaşçılarına her zaman ihtiyacımız var.  Onlar sadece yangınların olduğu zamanlarda değil, yılın 12 ayı mücadele veriyor, yeşilin doğa ile savaşında yeşilin kazanması için gayret gösteriyorlar.

 Orman yangınlarında verilen mücadeleyi artık görmezden gelemezler, kulaklarını tıkasalar vicdanları susmayacaktır. Bugün verilen emeğin artık devlet büyüklerimiz tarafından taçlandırılması kadro talebimizin yerine getirilmesi en büyük arzumuzdur.

Orman çalışanlarımızı dinlediğinizde, devletimizin verdiği sözü bizlere hatırlatıyorlar. Bizler Orman yangınlarında verdiğiniz mücadeleyi görmezden gelmek vefasızlıktır diyoruz. İnşallah en kısa sürede hak edilen mutluluk sahiplerine teslim edilecektir diyoruz.

Sosyal medyada türeyen kalemsörlere de değinen Aslan; Sendikal örgütlenme aynı zamanda sendikal gücü doğurur. Bizim talep makamı olduğumuzu ve orman çalışanlarımızın taleplerini en üst seviyede devlet yetkililerimize ilettiğimizi bilmelerine rağmen, bazı klavye tetikçilerinin maksatlarının sov olduğunu üzülerek takip ediyoruz. Bu güne kadar kazanılmış birçok kazanımın altında Öz Orman İş sendikamızın imzası varsa, bundan sonra da kazanılacak kazanımlarda Öz Orman İş sendikamızın imzası olacaktır. Bu ses birlerle binleri bulan ateş savaşçılarının ortak sesidir. Bizim verdiğimiz emek mücadelesinde hak edilen kadro beklentisi ilk beklentimiz, sonrasında da bundan sonra ki alımların kadrolu yapılması sonraki beklentimizdir.  Dünyada ölüme meydan okuyarak yeşili vatan savunması olarak gören bu kardeşlerimizin haklı mücadelesinde sonuna kadar mücadele vereceğimizi,  bu taleplerin kadro ile taçlanacağına olan inancımız tamdır dedi.

Aslan; Orman hayattır, orman emekçilerinin verdiği mücadeleyi akamete uğratmak hiç kimsenin harcı değildir. Hatay’da yaşanan orman saldırısının bir daha olmaması adına gerekli caydırıcı cezaların verilmesi en büyük isteklerimiz arasındadır’ dedi.

MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni