ANASAYFA / Genel / 8600 MEVSİMLİK İŞÇİMİZİN YÜZÜ GÜLENE DEK DURMAYACAĞIZ
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 13.01.2021 13:30

8600 MEVSİMLİK İŞÇİMİZİN YÜZÜ GÜLENE DEK DURMAYACAĞIZ

13.01.2021 13:30

Kadro mücadelesinde, sendikal mücadelemizin süreceğini, 8600 kardeşimizin yüzü gülene kadar mücadeleyi sürdüreceğini dile getiren Öz Orman İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan şunları söyledi; Bu hak edilmiş bir taleptir. Bu işçilerimizin alnının teridir. Devletimiz işçilerimizin sesini duydular, duymaya devam edecekler. 8600 mevsimlik işçi kardeşimizin yüzü gülene kadar bu mücadeleyi sürdüreceğiz. Sefer bizden zafer Allah’tan. Büyük bir aile olarak ormancılığın sadece yangınların olduğu aylardan ibaret olmadığını, orman teşkilatında görev yapan mevsimlik işçilerin diğer mevsimlik işçilerle karıştırılmaması gerektiğini dile getirdik, dile getirmeye devam edeceğiz. İşin 12 ay olduğu işçinin 9 ay 29 gün çalıştırıldığını en yüksek sesle dile getiriyoruz. Bu mücadelemiz birlerle başlayan binlerle büyüyen örgütlü bir çoğunluğun sesidir. Bu talep sendikamızın ısrar edeceği, ısrarından vazgeçmeyeceği haklı bir taleptir’ dedi.

Burada yakın bir süre önce görüştüğümüz Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici’ye teşekkür etmek istiyoruz. Kendisinin orman köylüsü olduğunu, işçi kardeşlerimizin durumunun düzeltilmesi noktasında elinden geleni yapacağını dile getirmişti. Bugün söylenilenlerin havada kalmadığı, mücadelemizin haklı sonuçlar getirmeye başladığını görmek bizi ziyadesi ile memnun etmiştir. Son olarak Öz Orman İş Sendikasının Genel Başkanı olarak şunları söylemek istiyorum; Mücadelemizi istediğimiz şekilde sonuçlandırana kadar dile getirmeye devam edeceğiz. Bundan hiçbir kardeşimizin şüphesi olmasın.