ANASAYFA / Genel / ACILAR PAYLAŞTIKCA AZALIR
ACILAR PAYLAŞTIKCA AZALIR
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 26.02.2021 14:44

ACILAR PAYLAŞTIKCA AZALIR

Osmaniye Orman İşletme Müdürlüğünde görevliyken trafik kazası geçirerek rahmet-i rahmana kavuşan üyemiz Celalettin Ünalan'ın ailesine Öz Orman İş Adana Şubesi taziye ziyaretinde bulundu ve ferdi kaza sigortası kapsamında aileye çekleri takdim edildi. Üyemizin ailesi ile bir araya gelen Adana Şube Başkanı Şahin Cerit; 'Aile olmanın gerekliliği, kardeşimizin emaneti olan ailesinin yanında durmak, acılarını en aza indirmektir. Bizlerde karınca misali elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Dün olduğu gibi Türkiye'nin en ücra beldesinde başımıza gelen felakete koşan, acıları dindirmek adına elinden geleni yapan Öz Orman İş ailesidir.

Bugün bu felaketin adresi Adana'dır. Bugün acının adresi, kahrın adresi Adana'dır. Bizlerde bize emanet edilen ailemize ferdi kaza sigortası kapsamında çekimizi teslim ettik.

Belki bu kardeşimizi geri getirmeyecektir ama geride kalan ailenin sırtındaki bir yükü kaldırmaya vesile olacaktır dedi .

Acıların paylaştıkça azaldığını dile getiren Cerit; Bugün aramızda olmayan kardeşimizin emanetini alıp başımıza taç ettik. Camiamızın başı sağolsun, sayısız gazimizin, şehidimizin olduğu ormancılık alanında yeri gelmişken ifade etmemiz gereken şudur; Vatan savunması olarak icra edilen her iş aynı zamanda şehitlik gerektirir. Biz kardeşimizin şehit olduğunu biliyoruz. Devletimizin de artık orman savunması sırasında şehit olan kardeşlerimize yasal düzenleme ile bu hakkı vermesi gerektiğine inanıyoruz’