ANASAYFA / Genel / İZMİR ŞUBE KONGREMİZİ YAPTIK
İZMİR ŞUBE KONGREMİZİ YAPTIK
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 21.01.2019 00:00

İZMİR ŞUBE KONGREMİZİ YAPTIK

21.01.2019 00:00

Öz Orman-İş İzmir Şube 3. Olağan Genel Kurulu 21 Ocak 2019 günü Bornova Öğretmenevi'nde yapıldı. Divan Başkanlığını Öz Orman-İş Genel Teşkilat Sekreteri Zeki Sungur Kızılkaya'nın, yardımcılıklarını ise Denizli Bölge Temsilcisi Halil Turan ve Öz Orman-İş Hukuk Müşaviri Ömer Bilgi'nin yaptığı genel kurulda, Öz Orman-İş Genel Başkanı Settar Aslan bir konuşma yaptı.

Millî Parklar Bölge Müdürü İbrahim Çolak ile Orman Teşkilatı ve Tarım İl Müdürlüğü'nden bürokratlar ile Hak-İş'e bağlı sendikaların İzmir temsilcilerinin de iştirak ettiği İzmir Şube 3. Olağan Genel Kurulunda, Orman Bölge Müdür Vekili Nurkan Yonar ve Öz Orman-İş İzmir Şube Başkanı Hamiyet Boyacı da birer konuşma yaptı.

Genel Kurulda daha sonra tek listeyle gidilen seçimde, Şube Başkanı Hamiyet Boyacı, Şube Sekreteri Mehmet Arslan ve Şube Mali Sekreter Bekir Sıtkı Çakı bu görevlere yeniden seçildi.

Genel Kurulda, Şube Yönetim Kurulu yedek üyelerinin yanısıra Denetim ve Disiplin Kurulu asil ve yedek üyeleri ile Üst Kurul delegeleri de seçildi.

,

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni