ANASAYFA / Genel / ÖZ ORMAN-İŞ’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ SÜRÜYOR
ÖZ ORMAN-İŞ’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ SÜRÜYOR
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 10.05.2019 00:00

ÖZ ORMAN-İŞ’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

10.05.2019 00:00

4. Olağan Genel Kurul sonrasında, Öz Orman-İş Genel Merkezine hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Ankara Orman Bölge Müdürü Veysel Kodalak, Bölge Müdür Yardımcıları İbrahim Acar, Hüseyin Acar, Erhan Çetinkaya ve Personel Şube Müdürü Emine Akgün'le birlikte, Öz Orman-İş Genel Başkanı Settar Aslan'ı ziyaret ederek, yeniden bu göreve seçilmesinden dolayı kutladı.

Hak-İş'e bağlı Öz-İş Sendikası Genel Sekreteri Mustafa Kanlı, Genel Teşkilat Sekreteri Ahmet Durmaz ve Genel Eğitim Sekreteri Fethi Türkay da Öz Orman-İş Genel Başkanı Settar Aslan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Tarım ve Orman Bakanlığı Personel Genel Müdürü İrfan İçöz, Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Sönmez ve Atama Daire Başkanı Halim Bediz, Öz Orman-İş Genel Başkanı Settar Aslan'ı ziyaret ederek, yeniden bu göreve seçilmesinden dolayı kutladı.

Hak-İş&rsquoe bağlı Öz Ağaç-İş Sendikası Genel Başkanı Tuncay Dolu ve Yönetim Kurulu üyeleri, Öz Orman-İş Genel Başkanı Settar Aslan&rsquoı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Her dört ziyarette de, Öz Orman-İş Genel Sekreteri Ali Bilgin, Genel Malî Sekreteri Halil Turan, Genel Teşkilat Sekreteri Zeki Sungur Kızılkaya ve Genel Eğitim Sekreteri Ramazan Gün de hazır bulundu.

,

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni