ANASAYFA / Uluslararası İlişkiler / AVRUPA HEYETİ SENDİKAMIZDA
AVRUPA HEYETİ SENDİKAMIZDA
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 18.05.2011 11:10

AVRUPA HEYETİ SENDİKAMIZDA

18.05.2011 11:10

Merkezi Yunanistan’ın Selanik şehrinde bulunan AB Mesleki Eğitimi Geliştirme Merkezi (CEDEFOP) ile OSTİM Eğitim Merkezi tarafından ortaklaşa düzenlenen gezi programı çerçevesinde Ankara’da bulunan heyet, 18 Mayıs 2011 tarihinde Öz Orman-İş Genel Merkezi’ni ziyaret ederek, yöneticilerimizle görüş alışverişinde bulundu.

 

Sözkonusu heyet, 15-20 Mayıs 2011 tarihlerinde Ankara’da bir çalışma gezisi yaptı. Gezi, ‘Mesleki Eğitimde Sivil Toplum Örgütleri, Okullar ve Kobi’ler Arasındaki İşbirliğini Geliştirme Projesi’  çerçevesinde yapıldı.

 

CEDEFOP adına Ankara’ya gelen 16 kişilik heyet; Hollanda, Slovakya, Macaristan, Almanya, Portekiz, Romanya ve İzlanda’da faaliyet gösteren işçi-işveren örgütleri ile üniversite temsilcilerinden oluşuyor.

 

Hak-İş Projeler Koordinatörü Şahin Serim rehberliğinde Öz Orman-İş’i ziyaret eden CEDEFOP heyetini, Genel Başkan Vekili Mehmet Çelik ve Genel Mali Sekreter Ali Bilgin kabul etti. Kabul sırasında Mehmet Çelik, değişik ülkelerden gelen işçi-işveren-üniversite temsilcilerine Öz Orman-İş’te ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, bu tür ziyaretlerin ülkeler arasındaki iyi ilişkilerin gelişmesine katkı sağlayacağını söyledi. Çelik, misafirlere Öz Orman-İş Sendikası hakkında kısaca bilgilendirme de yaptı.

 

Hak-İş Projeler Koordinatörü Şahin Serim de ziyaretçilere Hak-İş ve bağlı sendikaları hakkında genel bilgiler aktardı.

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni