ANASAYFA / Genel / BAKAN PAKDEMİRLİ ÖZ ORMAN-İŞ’İ ZİYARET ETTİ
BAKAN PAKDEMİRLİ ÖZ ORMAN-İŞ’İ ZİYARET ETTİ
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 10.04.2020 16:51

BAKAN PAKDEMİRLİ ÖZ ORMAN-İŞ’İ ZİYARET ETTİ

10.04.2020 16:51

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, Öz Orman-İş Sendikası Genel Merkezi’ne 10 Nisan 2020 günü bir nezaket ziyaretinde bulundu.

 

Öz Orman-İş Genel Başkanı Settar Aslan’ın daveti üzerine gerçekleşen ziyarette, Bakan Dr. Bekir Pakdemirli’ye; Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı, Bakanlık Personel Genel Müdürü İrfan İçöz ve Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey eşlik ederken, ziyarete Toç-Bir-Sen Genel Başkanı Hüseyin Öztürk ve Orman Mühendisleri Odası Başkanı Hasan Türkyılmaz da iştirak etti.

 

Bakan Pakdemirli’nin Öz Orman-İş ziyaretinde Öz Orman-İş Genel Başkanı Settar Aslan, eski bakanlardan Prof. Dr. Sabri Tekir ve Hak-İş Onursal Başkanı, TBMM eski İdare Amiri ve Çorum eski Milletvekili Salim Uslu’nun yanısıra; Öz Orman-İş Genel Sekreteri Ali Bilgin, Genel Malî Sekreter Halil Turan ve Genel Teşkilat Sekreteri Zeki Sungur Kızılkaya da hazır bulundu.

 

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli’nin Öz Orman-İş’i ziyaretinde, ülke ve dünya gündemindeki konuların yanısıra, Orman Teşkilatı ve TİGEM’de çalışan üyelerimizin talep ve beklentileri üzerinde de duruldu.

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni