ANASAYFA / Genel / TİRE’DE İKİ YANGIN İŞÇİMİZ ŞEHİT OLDU
TİRE’DE İKİ YANGIN İŞÇİMİZ ŞEHİT OLDU
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 14.07.2020 17:06

TİRE’DE İKİ YANGIN İŞÇİMİZ ŞEHİT OLDU

14.07.2020 17:06

İzmir Orman Bölge Müdürlüğü, Bayındır İşletme Müdürlüğü’ne bağlı Tire Şefliği’nde hizmet gören yangın ilk müdahale işçilerimiz, Tire’ye bağlı Çayırlı Mahallesi’nde meydana gelen orman yangınına acil müdahaleyi yapmak üzere, ilk müdahale arazözüyle yola çıktı.

 

Üyemiz yangın işçilerinin içinde bulunduğu arazöz, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, Belevi yolunda kaza yaptı. Devrilen araçta bulunan işçilerimizden araç sürücüsü Nurullah Akbaş ile Ali Yılmaz hayatını kaybetti. Araçta bulunan işçilerimiz Sedat Sagun ve Mustafa Genç de yaralandı. Yaralı işçilerimiz Torbalı Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

 

Öz Orman-İş İzmir Şube Başkanı Hamiyet Boyacı, kaza haberini alır almaz olay yerine intikal ederek, kaza ve üyelerimizin durumu hakkında bilgi aldı.

 

Kazada şehit olan üyelerimiz Nurullah Akbaş ve Ali Yılmaz’ın cenazeleri, 15 Temmuz 2020 günü Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin de katıldığı bir törenle defnedildi. Cenaze törenine, Öz Orman-İş Genel Sekreteri Ali Bilgin ve Genel Eğitim Sekreteri Ramazan Gün de katıldı.

 

Öz Orman-İş olarak, görev şehidi üyelerimize Yüce Allah'tan rahmet, ailelerine ve camiamıza başsağlığı, yaralı üyelerimize de acil şifalar dileriz.

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni