ANASAYFA / Genel / Orman Şehidimizi Unutmadık
Orman Şehidimizi Unutmadık
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 09.11.2020 18:23

Orman Şehidimizi Unutmadık

09.11.2020 18:23

İzmir Tire’de arazöz kazası sonucu şehit olan Sedat Sagun ’un ailesine Öz Orman İş ferdi kaza sigortası kapsamında verilmek üzere 30 Bin TL çeki İzmir Şube Başkanı Hamiyet boyacı ve yönetim kurulu tarafından teslim edildi.

Bir aile olmanın gereği olan birlik ve beraberlik vurgumuzun en önemli görselini yaşadığımız bu günü, ateşin düştüğü bu ocakların artık son bulması ümidini ile  ziyaret ediyoruz diyen Öz Orman İş İzmir Şube Başkanı Hamiyet Boyacı; Orman mücadelesinde kahramanlarımızın anıları olan evlatları ve değerli eşi bu teşkilata emanet edilmiş canlardır dedi.

 Öz Orman İş ailesinin ve Genel Başkan Settar Aslan’ın selamının iletildiği ziyarette konuşan Boyacı; Bu mücadele nice yiğitlerin kaybedildiği bir savaş alanına dönüşebiliyor. Bilinçsizce atılmış bir izmaritin nice canların sonu olduğunu görebiliyoruz. Yangınların doğada canları katletmesi bazı anlarda ocaklarımıza da ateş düşürüyor. Bu yangın analar için kor, evlatları için hasret, sevenleri için özlem oluyor.  Bugün o ateşin yaktığı ailemize hem sendikamız hem de teşkilatımız adına baş sağlığında bulunduk dedi.

Ateşin karşısında duran, bir can daha yok olmasın diyen bu kahramanların yaşatmak için canlarını ortaya koyduğuna hepimiz şahit olduk diyen Boyacı; Genel başkanımızın dediği gibi cahillik veya canilik sonucu ormanlarımızı yakanlar büyük bir vebal altındadır. Görünmeyen canların yok olması bir yana gördüğümüz, sevdiğimiz, değerimize değer katan yol arkadaşlarımızı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz dedi.  

Öz Orman İş Genel Merkezi olarak, şehit olan Sedat Sagun kardeşimizin ve değerli ailesinin ayrıca bütün teşkilatımızın başı sağ olsun.

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni