ANASAYFA / Genel / Öz Orman İş Genel Merkezinden BBP Genel Başkanına Ziyaret
Öz Orman İş Genel Merkezinden BBP Genel Başkanına Ziyaret
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 06.01.2021 12:27

Öz Orman İş Genel Merkezinden BBP Genel Başkanına Ziyaret

06.01.2021 12:27

Öz Orman İş Genel Başkanı Settar Aslan Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’yi makamında ziyaret etti. 18 Ekim’de 11. Olağan Genel Kongreyi gerçekleştiren Büyük Birlik Partisine hem hayırlı olsun ziyareti, hem de yakın bir süre önce Öz Orman İş Genel Merkezine yapılan ziyaretten dolayı iade-i ziyaret yapıldı.

Ziyarette konuşan Öz Orman İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan; Orman yangınlarımızın durumunu ve kadro bekleyen işçilerimiz için verilen mücadeleyi destekleyen BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’ye teşekkür etti.

Aslan; Orman mücadelesinin kahramanları olan kardeşlerimizin acil ve ivedi bir şekilde 12 ay çalıştırılması noktasında azami gayret gösterdiklerini, bu hususta hem maliye, hem cumhurbaşkanımızla görüşmede işçilerimizin beklentilerini dile getireceğini dile getiren Büyük Birlik Partisi Genel Başkanına işçilerimiz adına teşekkür etmek istiyoruz dedi. Bir elin nesi var iki elin sesi var atasözüne atıfta bulunan Aslan; Vermiş olduğumuz mücadelede devletimizin birçok yetkilisi ile görüşmeler yapıyoruz. İşçilerimizin mağduriyetini en yüksek sesle dile getiriyoruz. Bugün verdiğimiz mücadeleye Büyük Birlik Partisi tarafından da destek veriliyor olması bizi ziyadesi ile memnun etmiştir dedi.

Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getiren BBP Genel Başkanı Destici; Kendisininde orman köylerinde yaşayan bir insan olduğunu, ormancı kardeşlerimizin çilesine şahit olduğunu, ormancılık alanında mevsimlik işçi ibaresinin yakışmadığını dile getirdi. Destici; Daha önce de dile getirdiğimiz gibi kardeşlerimizin haklı mücadelesinde partimiz olarak elimizden gelen desteği vereceğimizi tekrar hatırlatmak istiyoruz dedi.

Ziyarette; Öz Orman İş Genel Mali Sekreteri Halil Turan, Genel Teşkilat Sekreteri Zeki Sungur Kızılkaya, Genel Eğitim Sekreteri Ramazan Gün hazır bulundular.

 

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni