ANASAYFA / Genel / ŞEHİDİMİZ VAR TÜRKİYE
ŞEHİDİMİZ VAR TÜRKİYE
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 27.06.2021 17:04

ŞEHİDİMİZ VAR TÜRKİYE

27.06.2021 17:04

Muğla’nın Marmaris ilçesinde sabah saatlerinde çıkan orman yangınına müdahale eden işçilerimizden Görkem Hasdemir şehit oldu. 


Öz Orman İş Sendikası Genel Başkanı ile temas halinde olan Muğla Şube Başkanlığımızdan alınan bilgiye göre sabah saatlerinde çıkan orman yangını saat 15 sıralarında kontrol altına alındı. Orman yangını esnasında öncelikle dumandan etkilenen, sonrasında da yangın alanında kalan isçimiz Görkem Hasdemir şehit olmuştur bilgisine ulaştık. Öz Orman İş Muğla Şube Başkanı Bilal Güçlü konu ile ilgili şu açıklamalarda bulundu; Kardeşimiz dumandan etkilenerek ateşin arasında kaldı. Diğer işçi kardeşlerimizin fark etmesiyle hastahaneye kaldırıldı ama olay yerinde zaten şehit olmuştu. Şuan bizler hastahanedeyiz. Görkem Hasdemir geçici mevsimlik işçilerimizdendi. Marmamis Orman İşletme Müdürlüğümüzde görev yapıyordu. Şehidimize Allah’tan rahmet yakınlarına sabır diliyoruz. 


Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Öz Orman İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan; Sabah saatlerinden bu yana Muğla teşkilatımızla temas halindeyiz. Kardeşimizin şehit olduğu haberi bizleri derinden üzmüştür. Teşkilatımızın kahraman işçileri bu vatanın koruyucularıdır. Bir can daha fazla yanmasın diye canını hiçe sayan ateş savaşçılarıdır. Bu güne kadar 119 şehit verdik. Güvenlik güçlerinden sonra en çok şehit veren bir teşkilatız. Yaşatmak için canını ortaya koyan kahramanlarımızı kaybetmek, yokluğunu hissetmek bizleri kahrediyor. Başımız sağolsun. Mekanı cennet olsun.

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni