ANASAYFA / Genel / ŞEHİDİMİZİ DUALARLA UĞURLADIK
ŞEHİDİMİZİ DUALARLA UĞURLADIK
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 28.06.2021 19:00

ŞEHİDİMİZİ DUALARLA UĞURLADIK

28.06.2021 19:00

Marmaris Orman yangınında hayatını kaybeden orman şehidimiz Görkem Hasdemir baba ocağı Muğla' da hakka uğurlandi.


Öz Orman İş Genel Merkez yöneticileri, Ege bölgesi şube yönetimlerinin hazır bulunduğu cenaze, orman teşkilatının geniş katılımı ile gerçekleşti. 


Bir can daha yanmasın diye canını veren orman şehidimiz Görkem Hasdemir, evli ve iki çocuk babasıydı. 


Orman teşkilatı içerisinde sevilen, Türkiye'nin her bölgesinde görev yapan meslektaşlarının üzüntüsü olan bu ayrılık, ormanın, ormanları koruyan yüreklerin değerini bir kez daha gösterdi. 


Büyük bir teşkilat olarak 119 şehit verdiğimiz, Orman camiasında, yangınların insan kaynakları olduğunu, bir izmaritin bir aileyi hayattan kopardığını ne yazık ki yaşayarak görüyoruz. Bu sebeple dikkatsizliğinin nelere mal olabildiğini defalarca gördük, yaşadık, yaşıyoruz. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Öz Orman İş Sendikası Genel Başkanı Settar  Aslan; Tarifi imkansız bir acıyla evladımızı kaybettik. Orman teşkilatının her bir çalışanı, bir can daha yanmasın diyerek canını ortaya koyuyor. Bu güne kadar 119 şehidimiz var. Görkemler, Ahmetler, Mehmetler bu teşkilatın evlatları. Bu vakitten sonra aileleri teşkilatımıza emanettir. Türkiye'nin en ücra yerlerinde görev yapan ormancılarımızın bugün acısı var. Üzüntümüz büyük. Vatan sağolsun.Evladımız Görkem Hasdemir'e Allah'tan rahmet, acılı ailesi ve teşkilatımızın başı sağolsun dedi.

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni