ANASAYFA / Genel / BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 09.07.2021 13:37

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

09.07.2021 13:37

Düğün hazırlığı öncesi bu tarz bir sıkıntı yaşayan işçimizin durumunu haber alan  Amasya Şube Başkanımız Ramazan Şahin, yaşanılan sıkıntıyı Genel Başkan Settar Aslan’a bildirmiş, üyemizin sıkıntısının giderilmesi hususunda Genel Başkanımız Şube Başkanımızı görevlendirmiştir.

Aile olmanın gereğini yerine getirdiğimiz bu hususlarla ilgili hassasiyetimizi gözeterek el birliğiyle çözümünü oluşturduğumuz durum hakkında konuşan Öz Orman İş Amasya Şube Başkanı Ramazan Şahin; Beraber yol yürüdüğümüz kardeşlerimizin sıkıntılarını en aza indirmek adına hareket ediyoruz. Kardeşimizin evlilik hazırlığındayken yaşadığı kaza bizleri üzmüş, söz konusu durumu Genel Başkanımıza iletmiştik. Genel Başkanımızın özel emriyle hareket ederek kardeşimizin yanan eşyalarının yerine yenilerini alarak aile saadetine katkı sunmuş bulunmaktayız ifadelerini kullandı.

NOT: MEVCUT DURUM, FAALİYET RAPORU KAPSAMINDA HABER YAPILMIŞTIR. SÖZ KONUSU İŞÇİ KARDEŞİMİZİN İSMİ SAKLI TUTULMUŞTUR.