ANASAYFA / Genel / AİLEMİZE HOŞGELDİNİZ İSTANBUL AĞAÇ
AİLEMİZE HOŞGELDİNİZ İSTANBUL AĞAÇ
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 05.10.2021 09:56

AİLEMİZE HOŞGELDİNİZ İSTANBUL AĞAÇ

05.10.2021 09:56

Ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi İstanbul Ağaç A.ş’ de görev yapan işçilerimiz Öz Orman İş ailesini tercih ediyorlar.

Öz Orman İş ailesi olarak ‘sen yoksan biz 1 eksiğiz’ söylemi ile yola çıktıklarını söyleyen Öz Orman İş Sendikası Genel Teşkilat Sekreteri Zeki Sungur Kızılkaya; Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi yeşil vatanın inşa ve ihyasında mücadele veren kardeşlerimiz gibi İstanbul Ağaç AŞ. de görev yapan kardeşlerimiz bizleri tercih etmekteler. Mayası iş olan, derdi işçi olan bir sendika olarak burada bulunuyoruz. Biz işçilerimizin daha rahat bir yaşam koşulu içerisinde mücadelelerini sürdürmelerini istiyoruz. Yasal statüde ormancılık alanında yetkiyi de, etkiyi de elimizde tutan büyük bir aileyiz ifadelerini kullandı. Sungur; Genel Başkanımız başta olmak üzere, tarım ve ormancılık alanında bu güne kadar kazanan bütün hakların altında genel başkanımızın imzası bulunmaktadır. Talep makamı olduğumuzu çok iyi biliyoruz. Sorunların düzeltilmesi noktasında da sorumluluk alıyoruz. Bugün burada kardeşlerimiz ile bir arada olmamızın sebebi de budur. Biz büyük bir aileyiz ve ailemizin içerisinde olmayan her bir kardeşimiz bizim için bir eksiklik, bir kayıptır ifadelerini kullandı.

 

Genel Eğitim Sekreteri Ramazan Gün ise Öz Orman İş olarak bir davette bulunmak için buradayız. Davete icabet eden her bir kardeşimize; ailemize hoş geldiniz diyoruz. Mücadele zemininde geçmiş odaklı sıkıntılarda çözümleyen, çözüm bulan sendikamız burada da çözüm arayışını işçilerimizin lehine yapacaktır. Biz her zaman şunu söylüyoruz morali yerinde olmayan bir kardeşimiz yarı enerji ile çalışmaktadır. Biz bunu farklı alanlarda da görüyoruz. Geçici işçilerimiz için verdiğimiz mücadelenin ana gayesi de budur. Tam motivasyon, tam güven ile üstesinden gelinmeyecek iş yoktur diyoruz. Bugün İstanbul Ağaç AŞ de görev yapan kardeşlerimiz için de aynı ifadeleri kullanma zarureti doğmuştur. Büyük bir aile olarak sizin derdinize ortak olmaya geldik diyoruz. Büyük bir aile olarak sen yoksan biz bir eksiğiz cümlesi ile yola çıktık ifadelerini kullandı.

 

 

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni