ANASAYFA / Genel / BİR YERDE YANGIN BİR YERDE KAR
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 06.10.2021 12:42

BİR YERDE YANGIN BİR YERDE KAR

06.10.2021 12:42

Gazetecilerle bir araya gelen Öz Orman İş Sendikası Genel Başkanı Aslan; Nasıl olsa havalar soğudu ve orman yangınları olmaz diyenler işçilerimizin 12 ay çalıştırılması hususuna karşı çıkıyorlardı.

Ormancılıkta tasarruf aranmaz diyerek  12 ay iş imkanının sağlanması hususunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün ülkemizin bir tarafında kar yağarken bir tarafında da işçilerimiz yangınla mücadele ediyorlar. Kar yağan bölgelerde de işçilerimiz mücadelelerini sürdürmektedir. Ormancılık faaliyetleri sadece yangınları söndürmek değildir açıklamalarında bulundu.

Aslan güzel vatanımızın koruyucusu olan kardeşlerimiz yaz demeden, kış demeden, sıcak demeden, soğuk demeden bizzat sahada olmalılar. İki ay tasarruf yaparız mantığı ile atılmış her bir adım bir yangınla birlikte duman olup uçuyor dedi.

Bugün Muğla Dalaman’da yangını söndürmeye çalışan arkadaşlarımız ateşin karşısında mücadele verirken, işçilerimiz ülkemizin farklı illerinde de kar altında çalışmalarını sürdürmektedir.

Ormancılık faaliyetlerinin mevsimsel bir olay olamadığını dile getiren Aslan; Bu sebeple bizler 12 ay aş 12 ay iş diyoruz. Bunu söylerken de yeşil vatanın menfaatini gözetiyoruz. Kışın gölgesine ihtiyaç duymadığımız ağaca yazın muhtaç olduğumuzu hatırlatmak istiyorum ifadelerini kullandı.