ANASAYFA / Genel / BİLGİN; ORMAN İŞÇİLERİMİZ ARTIK TAM KADRO MİLLİ BAYRAMIMIZDA ARAMIZDA OLSUN
BİLGİN; ORMAN İŞÇİLERİMİZ ARTIK TAM KADRO MİLLİ BAYRAMIMIZDA ARAMIZDA OLSUN
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 11.11.2022 17:34

BİLGİN; ORMAN İŞÇİLERİMİZ ARTIK TAM KADRO MİLLİ BAYRAMIMIZDA ARAMIZDA OLSUN

11.11.2022 17:34

Öz Orman İş Genel Eğitim Sekreteri Ali Bilgin, Genel Mali Sekreter Halil Turan’ın katılım sağladığı program Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey’in önderliğinde yapıldı.

Öz Orman İş Sendikası adına programa katılım sağlayan Genel Sekreter Ali Bilgin; Her yıl ormanlarımız büyümesini sürdürmeye devam etmektedir. Bu yıl da 11 Milyon fidanı toprakla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ormanlarımızı koruyan, ihya eden orman çalışanlarımızın verdiği mücadele ile daha yeşil bir Türkiye adımını atıyoruz dedi.

Orman çalışanlarımızın beklentilerine de değinen Öz Orman İş Genel Eğitim Sekreteri Ali Bilgin; Milli fidan dikimi programındayız ama ne yazık ki ormanlarımızda görev yapan birçok arkadaşımız şuan yanımızda değiller. 9 ay 29 gün çalışmalarından dolayı iki aylık sürelerinde de çalıştırılamıyorlar. Genel Başkanımızın önderliğinde attığımız adımlar meyvesini verecek ve bundan sonra fidanlarımız asıl sahipleri tarafından toprakla buluşmaya devam edecektir dedi.

Bilgin; Genel Başkanımızın yoğun mücadelesi ile OGM çatısı altında geçici- daimi ayırımının son bulması hepimizin ortak hedefi. Bu sebeple bu hasretlik son olsun diyor, gelecek yıllarda orman işçilerimizin 12 ay aş, 12 ay işinin başında kadrolu şekilde çalışmalarını istiyoruz dedi.

Programa katılım sağlayan Öz Orman İş Genel Mali Sekreteri Halil Turan ise Bundan sonra orman işçisinin giriş- çıkış derdiyle uğraşmaması ve 12 ay tam mesai uygulaması ile işinin başında olması gerektiğini söyledik, söylemeye devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkemize armağan ettiği milli fidan dikim  günümüzde ayrı gayrı olmaksızın orman işçilerimizin tam kadro görev alanlarında olması ümidini taşıyoruz dedi.

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni