ANASAYFA / Genel / ASLAN BÜYÜK BİRLİK PARTİSİNİ ZİYARET ETTİ
ASLAN BÜYÜK BİRLİK PARTİSİNİ ZİYARET ETTİ
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 11.01.2023 21:29

ASLAN BÜYÜK BİRLİK PARTİSİNİ ZİYARET ETTİ

11.01.2023 21:29

Öz Orman İş Genel Başkanı Settar Aslan Yapılan ziyarette uzun zamandan beri üzerinde çalıştıkları Geçici İşçilerin kadro talebi noktasında verdikleri desteklerden dolayı Mustafa Destici’ye teşekkür etti.

 

Kendisinin de bir orman köylüsü olduğunu dile getiren Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici; Sizin başlattığınız kadro mücadelesine kayıtsız kalmak başta emeğin sahipleri olan Orman Genel Müdürlüğünün fedakar işçilerine vefasızlık olurdu. Sizin bilgilendirmeleriniz neticesinde Geçici işçilerimizin durumunu sayın Cumhurbaşkanımıza taşımış ve gereken çalışmaların yapılacağı yönünde kamuoyunu bilgilendirmiştim.

 

Sendikal anlamda vermiş olduğunuz mücadelenin yakın şahidi olmak, üye olan işçilerimizin haklarını her platformda dile getirmek sendikacılığınızın gereği olduğu kadar ülkeye hizmet olarak da okunmalıdır dedi.

Destici, yağışların az olması ile birlikte önümüzdeki yaz tehlike sinyallerinin çaldığını bu sebeple her şeye hazırlıklı bir orman genel müdürlüğü personeli için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını dile getirdi.

 

 

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni