ANASAYFA / Genel / ÖZ ORMAN İŞ DEPREM BÖLGESİNDE 1
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 17.02.2023 16:05

ÖZ ORMAN İŞ DEPREM BÖLGESİNDE 1

17.02.2023 16:05

Deprem ziyareti kapsamında Orman Genel Müdür Yardımcıları Kenan Akduman, İbrahim Yüzer, Antalya Bölge Müdürü Vedat Dikici ve Adana Bölge Müdür yardımcıları ile birlikte deprem bölgelerinde incelemelerde bulunuldu ve depremden etkilenen OGM çalışanlarına taziye ve geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirildi.

Gaziantep ziyaretleri kapsamında Orman İşletme Müdürlüğü Nurdağı şefliğinde vefat eden üye Hamit Murat’ın ailesine taziye ziyaretinde bulunuldu.

Gaziantep Orman İşletme şefliğinde vefat eden üye Reşit Kartal’ın ilesine taziye ziyaretinde bulunuldu.

Öz Orman İş Genel Sekreteri Ali Bilgin ve Mersin Şube Başkanı Halim Taşkın enkaz altında üçgün sonra kurtarılan Hatay Bölge Başkanı Yücel Avcıoğlu’nun babası Niyazi Avcıoğlu’na geçmiş olsun ziyaretinde bulunuldu.

Yapılan taziye ve geçmiş olsun ziyaretleri kapsamında Öz Orman İş Sendikası üyesi olan Ateş Savaşcıları görev mahalinde ziyaret edildi.

Deprem Ziyaretleri sonrası açıklamalarda bulunan Öz Orman İş Genel Sekreteri Ali Bilgin, Yaşanan felaketten dolayı büyük bir üzüntü içerisindeyiz. Deprem bölgelerinde bulunan ailemizin fertlerini ziyaret etmek, acılarını paylaşmak adına buradayız. Depremin ilk anından itibaren Öz Orman İş Sendikası ve Hak İş Konfederasyonumuz ile birlikte gerekli bütün adımları attık. Yollarda ilk yardım faailiyetleri ve acil durumlardan dolayı sadece ambulans, arama kurtarma çalışmaları yapacak kişilerin bölgeye ulaşması adına gerekli hassasiyeti göstererek ilk andan itibaren arama kurtarma ekiplerimizi gönderdik. Bu acıları hep birlikte saracağız. Kayıplarımızdan dolayı büyük bir üzüntü içerisindeyiz. Bu sebeple hayatlarını kaybeden bütün deprem şehitlerine Allah'tan rahmet diliyoruz dedi.