ANASAYFA / Genel / ÖZ ORMAN İŞ DEPREM BÖLGESİNDE 2
ÖZ ORMAN İŞ DEPREM BÖLGESİNDE 2
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 17.02.2023 16:46

ÖZ ORMAN İŞ DEPREM BÖLGESİNDE 2

17.02.2023 16:46

Kahramanmaraş Şube Başkanı Ali Görgel’i ziyaret eden Öz Orman İş yönetimi daha sonra Orman Bölge Müdürlüğü lojmanlarında hayatını kaybeden 29 kişi için Kahramanmaraş Bölge Müdürü Yusuf Karartı’ya taziye ve geçmiş olsun ziyaretinde bulunuldu.

 

Öz Orman İş Şube Başkanı Ali Görgel’in depremde yıkılan evi ve deprem felaketi altında kalan çocuklarından dolayı geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Turan ve Gün daha sonra hayatını kaybeden Öz Orman İş üyelerinin ailelerine taziye ziyaretinde bulundular.

 

Oğlu, gelini ve torunlarını kaybeden Öz Orman İş Sendikası üyesi Bilal Nar’ın ailesine taziye ziyareti, Depremde hayatını kaybeden üye Emrullah Kavak’ın ailesine ve Annesi, babası, ablası ve yeğenlerini kaybeden üye Mehmet Akif Saylak’a akabinde

Üye Ahmet Hakan Kandil ve babası Onikişubat OİM Müdür yardımcısı Bilal Kandil tüm aile fertleri rahmetli olduğu için kurumu temsilen Bölge Müdürüne taziye verildi.

 

Öz Orman İş Sendikası Genel Merkez yönetimi çalışma alanlarında bulunan üyelerini de yalnız bırakmadı.

 

Ziyaretler kapsamında konuşan Öz Orman İş Genel Mali Sekreteri Halil Turan; Bu acının sözcüklerle ifade edilecek bir tarafı yok. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Bugün ülkemizin onbir iline ateş düştü. Öz Orman İş Sendikası Genel yönetimi olarak depremin ilk anından itibaren üzerimize düşeni yapmaya gayret gösterdik. İlk müdahale ekiplerimizden sonra da olay yerine bizzat gelerek kardeşlerimizin acılarına ortak olmak istedik dedi.

 

Büyük bir ülkenin yürekli vatandaşlarıyla üstesinden gelemeyeceğimiz sıkıntı yoktur diyen Öz Orman İş Genel Eğitim Sekreteri Ramazan Gün ise şu açıklamalarda bulundu.

Bugün yaşanan bu deprem karşısında büyük bir sorumluluk alma günüdür. Bugün dünyanın kalbi on ilimizde atmaktadır. Yaraları sarmak kolay olmayacak ama el birliği ile üstesinden geleceğimize inanıyorum. Bu sebeple depremde şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum dedi.

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni