ANASAYFA / Genel / OGM GENEL MÜDÜR YARDIMCILARINDAN ÖZ ORMANA ZİYARET
OGM GENEL MÜDÜR YARDIMCILARINDAN ÖZ ORMANA ZİYARET
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 03.03.2023 13:36

OGM GENEL MÜDÜR YARDIMCILARINDAN ÖZ ORMANA ZİYARET

03.03.2023 13:36

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Öz Orman İş Genel Başkanı Settar Aslan; Teşkilatımızın her kademesinde büyük bir kahramanlık destanı yazılıyor. İşçilerimiz ülkemizin en kritik süreçlerinde her zaman en ön safta büyük bir sorumluluk üstleniyor. Yangın, sel ve depremde de olduğu gibi ilk andan itibaren büyük bir mücadele örneği sergileniyor. Türkiye’nin en büyük tarım ve orman sendikası olarak bizler sivil toplum vasfımızı ülke menfaatlerinden, işçimizin huzurundan yana kullanmaya devam edeceğiz dedi.

Aslan; Kahraman ateş savaşçılarımız depremin ilk anından itibaren bölgedeler, fakat arkadaşlarımızın depremden önce müjdesini beklediği kadro açıklamasının bir an evvel yapılması arzusunu her alanda hatırlatmaya devam ediyoruz. Artık şartlar ve koşullar bize göstermiştir ki işçimiz 7/24 ayakta devletinin emrindedir. Devletinin emrinde olan işçinin geçici olması son derece yanlıştır ifadelerini kullandı.

 

Ziyarette Genel Sekreter Ali Bilgin, Genel Mali Sekreter Halil Turan, Genel Teşkilatlanma Sekreteri Zeki Sungur Kızılkaya hazır bulundular.

MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni